Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini!

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
  • V košarici ni produktov.
Išči

SUPER SEJEMSKI POPUST + DODATNI PRIHRANKI DO 1.000€

Prihranek lahko izkoristite za nakup ostale opreme v našem salonu ali pa se vam takoj odšteje od vrednosti lesenega dela kuhinje. Akcijska ponudba velja za nove izrise, do 29.11.2019. Akcija se izključuje z ostalimi ugodnostmi. Prihranek velja ob nakupu lesenega dela kuhinje.

BREZPLAČEN 3D IZRIS

Po vaših željah pripravimo 3d izris in na podlagi 18 letnih izkušenj predlagamo optimalne rešitve za vaš prostor.

IZMERE NA DOMU

Da se bo nova kuhinja popolnoma prilegala vašemu prostoru in ne bo dilem glede napeljav, vam prostor brezplačno izmerimo.

BREZPLAČNA DOSTAVA IN MONTAŽA

Skupaj se bomo dogovorili o željenem dobavnem roku ter datumu montaže. Kuhinjo vam bomo brezplačno dostavili in zmontirali.

5 LET GARANCIJE

Na leseni del kuhinje vam nudimo 5 letno garancijo.
V kolikor bo čez leta potrebno kakršnokoli popravilo ali zamenjava, se boste lahko vedno obrnili na nas.

Koliko stane kuhinja na sliki?

CENA ZA LESENI DEL KUHINJE NA SLIKI

Sanjate o lepi in funkcionalni kuhinji? Za vas smo pripravili ugodne cenovne primere različnih modelov kuhinj Nobilia. Cena velja za leseni del kuhinje brez aparatov. Cena s popustom velja ob plačilu celotnega zneska ob naročilu. Ne velja za plačila s kreditnimi karticami na obroke. V ceni je vključena dostava in montaža kuhinje.

Kuhinja v L – kotna postavitev moderne brezročajne kuhinje v lesnem dekorju in sivi barvi. Idealna kuhinja za vse, ki si želite kuhinjski kotiček v lesnem dekorju po ugodni ceni. Ličnice preplaščene z melaminsko folijo so na voljo v 6 dekorjih.

Kuhinja s polotokom, katere pult se nadaljuje v mizo – prostor za zajtrkovanje na barskih stolih. Ličnice v črnem kamnu in kombinaciji lesa za sodoben videz kuhinje so preplaščene z melaminsko folijo in so na voljo v  7 barvah.

Idealna kuhinja za vse, ki si želite kuhinjski kotiček v lesnem ali betonskem dekorju. Postavitev z nizom pol visokih omar s pečico, hladilnikom in shrambno omaro in polotok, ki je dopolnjen z visečimi omaricami. Sodobna trend kuhinja, ki v vaš dom pripelje toplino naravnih materialov. Les se lahko čudovito kombinira z belimi ali sivimi odtenki. Ličnice iz iverala z melaminsko prevleko so na voljo v večih različicah lesa in betona. Kuhinja, ki dokazuje, da je lahko privlačen videz tudi ugoden.

Moderna brezročajna kuhinja z mat ličnicami za pristaše minimalizma po ugodni ceni. Majhna kuhinja z vsem kar potrebujete je predstavljena v enaki barvi pulta in ličnic za poživitev pa smo ji dodali zanimivo oblogo in odprte police. Ličnice preplaščene z melaminsko folijo so na voljo v 6 barvah.

Primer ugodne kuhinje v visokem sijaju. Kuhinja z dolgimi ročaji v kombinaciji bele in lesa. Ličnice oplaščene z melaminsko folijo v visokem sijaju so na voljo v 4 svetlih barvnih odtenkih in se odlično ujemajo z lenim dekorjem.

Mat kuhinja v trend novi barvi – kamnito sivi. Gladke laklaminat ličnice so prijetne na otip – na njih se prstni odtisi praktično ne pozanjo. Kotna postavitev klasične kuhinje z ročaji, ki je na voljo v 7 barvah.

4 KORAKI DO NOVE KUHINJE

Kuhinja je za nekoga prostor, kjer nastajajo kulinarične mojstrovine, za drugega le prikladen prostor za pripravo prigrizkov. V obeh primerih je pomembno, da pri nakupu kuhinje sledite svojim željam in potrebam. Ne glede na to, ali bo kuhinja moderna ali rustikalna se bo vaša kuhinja pohvalila z dovršenim dizajnom, visokokakovostnimi materiali in funkcionalnostjo. Kako pri nas poteka proces izbire nove kuhinje, si poglejte v 4 točkah.

1. Svetovanje in izris

Določite termin, kdaj nas želite obiskati ali se naročite na svetovanje in brezplačen izris. Vse, kar potrebujete so vaše želje, ideje in tloris prostora z merami in označenimi inštalacijami, okni, vrati in morebitnimi drugimi posebnostmi prostora.

Ko nas obiščete, vam predstavimo možnosti pri izbiri materialov, barv in elementov vaše bodoče kuhinje ter morebitne novosti in trende pri opremljanju.

Po vaših željah pripravimo 3d izris in na podlagi 18 letnih izkušenj predlagamo optimalne rešitve za

vaš prostor.

2. Naročilo

Pri naročilu vaše sanjske kuhinje vam nudimo najugodnejše pogoje plačila in dodatni popust v kolikor se odločite za 100% avans.

2. Izmere na domu

Ob  naročilu se bomo z vami dogovorili za termin za izmero prostora, kjer bo kuhinja umeščena, po kateri vam bomo poslali natančna navodila glede elekrtičnih in vodovodnih napeljav.

4. Dostava in montaža

Skupaj se bomo dogovorili o željenem dobavnem roku ter datumu montaže. Kuhinjo vam bomo brezplačno dostavili in zmontirali.

Na leseni del kuhinje vam nudimo 5 letno garancijo.

V kolikor bo čez leta potrebno kakršnokoli popravilo ali zamenjava, se boste lahko  vedno obrnili na nas.

Hej! Ne zamudite priložnosti

Naročite se na brezplačen 3D izris in svetovanje.

Akcijska ponudba velja do 30.09.2019 ob nakupu lesenega dela kuhinje nad 2.900 EUR, za delovno ploščo – ultrapas, debeline 4 cm istega proizvajalca kot kuhinja. Ne veja za Xtra pulte.

X