Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini!

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
  • V košarici ni produktov.
Išči

GRATIS KUHINJSKI ROBOT KITCHENAID OB NAKUPU KUHINJE

Nova kuhinja in vrhunski mešalnik Kitchenaid kot pika na i?

Izberite  si kuhinjo vaših sanj, poleg pa kot darilo brezplačno prejmete kultni planetarni mešalnik KitchenAid, ki je zagotovo
odličen praktičen in estetski dodatek v novi kuhinji.
Naročite se na brezplačen izris, kajti do 30. novembra vam ob nakupu kuhinje podarimo kultni planetarni mešalnik KitchenAid v barvi po vaši izbiri.*
*Akcija velja ob nakupu lesenega dela kuhinje nad 3.999 EUR, za mešalnik KitchenAid Artisan 5KSM175 v vrednosti 699 EUR.

Več elegance, več funkcionalnosti, več dobre hrane in več druženja… naj nova kuhinja postane središče vašega doma.

Na podlagi 18 letnih izkušenj vam z veseljem svetujemo pri izbiri in vam oblikujemo tako ponudbo, s katero boste najbolj zadovoljni.
Naše kuhinje se lahko pohvalijo z dovršenim dizajnom, visoko kakovostnimi materiali in prilagodljivimi merami, zato smo prepričani,
da imamo nekaj prav za vas.

01 585 18 60

4,8 l posoda iz nerjavnega jekla

3.0 l posoda iz nerjavnega jekla

Metlica

Kljuka za testo

Flex - ploščato mešalo

Plastična zaščita

BREZPLAČEN 3D IZRIS

Po vaših željah pripravimo 3d izris in na podlagi 18 letnih izkušenj predlagamo optimalne rešitve za vaš prostor.

IZMERE NA DOMU

Da se bo nova kuhinja popolnoma prilegala vašemu prostoru in ne bo dilem glede napeljav, vam prostor brezplačno izmerimo.

BREZPLAČNA DOSTAVA IN MONTAŽA

Skupaj se bomo dogovorili o željenem dobavnem roku ter datumu montaže. Kuhinjo vam bomo brezplačno dostavili in zmontirali.

5 LET GARANCIJE

Na leseni del kuhinje vam nudimo 5 letno garancijo.
V kolikor bo čez leta potrebno kakršnokoli popravilo ali zamenjava, se boste lahko vedno obrnili na nas.

PRIMER KUHINJSKEGA SESTAVA

4 KORAKI DO NOVE KUHINJE

Kuhinja je za nekoga prostor, kjer nastajajo kulinarične mojstrovine, za drugega le prikladen prostor za pripravo prigrizkov. V obeh primerih je pomembno, da pri nakupu kuhinje sledite svojim željam in potrebam. Ne glede na to, ali bo kuhinja moderna ali rustikalna se bo vaša kuhinja pohvalila z dovršenim dizajnom, visokokakovostnimi materiali in funkcionalnostjo. Kako pri nas poteka proces izbire nove kuhinje, si poglejte v 4 točkah.

1. Svetovanje in izris

Določite termin, kdaj nas želite obiskati ali se naročite na svetovanje in brezplačen izris. Vse, kar potrebujete so vaše želje, ideje in tloris prostora z merami in označenimi inštalacijami, okni, vrati in morebitnimi drugimi posebnostmi prostora.

Ko nas obiščete, vam predstavimo možnosti pri izbiri materialov, barv in elementov vaše bodoče kuhinje ter morebitne novosti in trende pri opremljanju.

Po vaših željah pripravimo 3d izris in na podlagi 18 letnih izkušenj predlagamo optimalne rešitve za

vaš prostor.

2. Naročilo

Pri naročilu vaše sanjske kuhinje vam nudimo najugodnejše pogoje plačila in dodatni popust v kolikor se odločite za 100% avans.

2. Izmere na domu

Ob  naročilu se bomo z vami dogovorili za termin za izmero prostora, kjer bo kuhinja umeščena, po kateri vam bomo poslali natančna navodila glede elekrtičnih in vodovodnih napeljav.

4. Dostava in montaža

Skupaj se bomo dogovorili o željenem dobavnem roku ter datumu montaže. Kuhinjo vam bomo brezplačno dostavili in zmontirali.

Na leseni del kuhinje vam nudimo 5 letno garancijo.

V kolikor bo čez leta potrebno kakršnokoli popravilo ali zamenjava, se boste lahko  vedno obrnili na nas.

Hej! Ne zamudite priložnosti

Naročite se na brezplačen 3D izris in svetovanje, ter že na začetku novega leta uživajte v novi vrhunski kuhinji.

Akcija velja za nakup lesenega dela kuhinje nad 3.999 €. Ob nakupu kuhinje prejmete mešalnik KitchenAid Artisan 5KSM125 v vrednosti 699 €, v barvi po vaši izbiri. Izbirate lahko med standardnimi barvami.

Akcija velja do 30.11.2018.

X