Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

AKTUALNO

UGODNE CENE KUHINJ

Super sejemski popusti + dodatni prihranki

*prihranek lahko izkoristite za nakup ostale opreme v našem salonu ali pa se vam takoj odšteje od vrednosti lesenega dela kuhinje.

Akcija velja za nove izrise, do 29.11.2019

OLJEN IN LAKIRAN PARKET

Akcija parketa v novembru

Več >>>

OLJEN IN LAKIRAN PARKET

Akcija otroškega pohištva

Več >>>

CENE KUHINJSKIH SESTAVOV

Tokrat smo za vas pripravili vzorčni cenovni izris 4 modelov trenutno najbolj iskanih kuhinj. Če sanjate o novi kuhinji, vam vse vaše želje uresničimo mi. Na podlagi 18 letnih izkušenj vam z veseljem svetujemo pri izbiri in vam oblikujemo tako ponudbo, s katero boste najbolj zadovoljni.

PREBERI VEČ >

 

ODPRODAJA EKSPONATOV

Preverite odprodajo kuhinj, miz in stolov, dnevnih in otroških sob ter znižanih dodatkov za dom. Vabljeni v naš salon!

 

➡️ KUHINJE

➡️ MIZE IN STOLI

➡️ DNEVNE SOBE

➡️ OTROŠKO POHIŠTVO IN DODATKI

➡️ DODATKI ZA DOM

 

X