Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

Christmas shop

Božični dekor & darila

Pripravite praznično vzdušje z našo izbiro prazničnih izdelkov za dom. Od okraskov za jelko, do sveč, svečnikov, venčkov in vejic boste našli vse, kar potrebujete, da dodate nekaj božičnega veselja v vaš dom. Raziščite celotno ponudbo pogrinjkov, ogledal, vaz in še več ter naredite ta božič poseben.

Niste našli najljubših izdelkov?
Brez skrbi, našo praznično ponudbo še dopolnjujemo!

 

Akcija velja od 21.11. do 27.11.2021. Popust se ne seštevajo, koda ne velja na že znižane izdelke. Velja za artikle na zalogi.

X