Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

Sanjate o lepi in funkcionalni kuhinji? Za vas smo pripravili ugodne cenovne primere različnih modelov kuhinj Nobilia. Cena velja za leseni del kuhinje brez aparatov. 

Moderna brezročajna kuhinja z ličicami v imitaciji cementa in pultom v lesnem dekorju. Razgibana postavitev v U.

 

Moderna brezročajna kuhinja z ličicami v imitaciji črnega hrasta in pultom v dekorju marmorja. Postavitev v L.

 

Moderna brezročajna kuhinja z ličicami v visokem sijaju, snežno bele barve v kombinaciji s črno.

 

Moderna brezročajna kuhinja z ličicami v imitaciji betona in lesa. Visoke omare s policami na steni in otok z dodatnim pultom za barske stole.

 

Mala moderna brezročajna kuhinja z ličicami v mat sivi barvi.

 

 

Moderna brezročajna kuhinja z ličnicami v imitaciji lesa.

 

Na podlagi 20-letnih izkušenj vam pri nas izrišemo kuhinjo, ki se bo prilegala vašemu prostoru in vam bo s pametnimi rešitvami olajšala vsakodnevna kuhinjska opravila.

Hitro pripravite tloris tvojega prostora in se prijavite >>> na brezplačen e-izris

 

X