Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

Delovna plošča Xtra je prejela nagrado potrošnikov “Kuhinjska inovacija leta® 2018”, nagrado pro-K in nagrado Red Dot v kategoriji “Oblikovanje”.

Delovne plošče Xtra navdušujejo s posebno izrazito 3D površinsko strukturo in tako ustvarijo avtentičen videz naravnega kamna ali masivnega lesa. Ujemanje ličnic in stenskih oblog dopolnjujeta možnosti oblikovanja kuhinje v tem videzu. Delovne plošče Xtra niso samo šik, temveč nudijo tudi oprijemljive prednosti dodatnega razreda, na primer s pomočjo vgradnje pomivalnega korita in kuhalne plošče.

 

 

Prednosti kuhinjskih pultov Xtra:

  1. Brez robov

Brezstopenjski prehod med delovno ploščo in kuhalno ploščo ali koritom nima motečih robov, kar zagotavlja posebno estetiko in hkrati poveča enostavnost čiščenja.

 

 

  2. Odpornost na udarce in vodo

Xtra plošča ima večplastno strukturo, zelo močan laminat v kombinaciji z inovativnim funkcionalnim slojem ponuja številne prednosti; plošča je bistveno bolj robustna,odporna na udarce in manj občutljiva na prodorno vodo in otekanje kot običajna plošča.

 

 

  3. 3D površina 

Popolno imitacijo omogoča posebna 3d površina, ki tudi na otip spominja na kamen ali les. Delovni pulti Xtra so na voljo v 4 privlačnih dekorjih.

 

  • 373 – Temen skrilavec

  • 369 – Svetel skrilavec

  • 368 – Mixwood masiven les

  • 367 – Hrast Artisan 

 

Si želiš pult Xtra v svoji novi kuhinji?
Prijavi se na brezplačen izris!

 

 

X