Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Jesenska dekoracija
Poletje se je poslovilo, mi pa smo vm pripravili nekaj predlogo za lepši dom. Jesenski meseci so obarvani v tople barve, takšna pa je tudi del naše kolekcije vaz Asa Selection.

Bela, natur ali rožnata?

Ročno izdelane keramične vaze iz linije Yoko so super izbira za suho ali rezano cvetje, čudovit okras pa so že same po sebi.

Črtasta igrivost za jesenski šopek

Ročno izdelane in poslikane keramične vaze iz linije Rayu z ročaji popestrijo prostor s svojo igrivostjo.

Rayu-2 (2)

Rebrasti lončki Quadro

Malo drugačna – rebrasta izvedba lončkov Quadro. Super za male sobne lončnice!

Quadro-Relief-matt (1)
Saisons_Vasen

Glazirane male vazice

Male keramične vazice z edinstveno glazuro so prikupen dekor, tudi za kotičke, kjer ni veliko prostora npr. v  kopalnici.

X