Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini!

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
  • V košarici ni produktov.
Išči
Domov  /  Trgovina  /  Pomivalni stroji  /  Beko pomivalni stroj DIN26220

Beko pomivalni stroj DIN26220

eksponat

565.00  339.00 

EKSPONAT

Vgradni pomivalni stroj Beko DIN26220 energijskega razreda A++ in z zmogljivostjo 12 pogrinjkov se pohvali s SteamGloss tehnologijo. Ta s pomočjo pare zagotavlja doseganje izjemnih rezultatov pomivanja. Ker preprečuje nastajanje vodnih madežev na kozarcih ter porcelanu, omogoča do kar 30% učinkovitejše rezultate pomivanja.

Izbirate lahko med 6 tehnološko dovršenimi programi pomivanja, ki bodo poskrbeli, da bo vaša posoda vedno temeljito pomita.

Odločite se lahko za program Quick&Clean, ki v zgolj 58 minutah poskrbi za popolnoma pomito posodo. Primeren ni le za manj umazano posodo temveč tudi za običajno umazane lonce in drugo posodo.

Prednost pomivalnega stroja DIN26220 je sistem aktivnega sušenja z ventilatorjem. Slednji za povečanje kroženja zraka po notranjosti pomivalnega stroja uporablja ventilator, posledica česar so izjemni rezultati sušenja, obenem pa posodo po končanem pomivanju tudi ohladi. Tako boste stroj lahko spraznili takoj po končanem ciklu – ne da bi se pri tem opekli.

Kadar je vaša posoda običajno umazana, vi pa želite varčevati z energijo, je odlična rešitev program Eko 50 °C.

Če ste v stiski s časom, kozarci ter posoda pa so manj umazani, DIN26220 ponuja kratki program. Mini 30′ bo v pičlih 30 minutah popolnoma napolnjen pomivalni stroj pomil pri 35 °C, s tem pa prihranil vaš čas in energijo.

Odločite se lahko za samodejni program, pri katerem v pomivalnem stroju vgrajeni senzorji zaznajo stopnjo umazanosti naložene posode. V skladu z zaznavo senzorjev le-ti izberejo najbolj ustrezen program pomivanja. Tako vam ne bo več treba izbirati programa, posoda pa bo popolnoma pomita ob optimalni porabi vode in energije.

Za varnost je poskrbljeno z Aquastop zaščito pred izlitjem vode. Ta poskrbi, da v primeru izlitja vode s posebnim sistemom zapre dovod vode v pomivalni stroj.

Tehnične podrobnosti:

  • energijski razred: A++
  • letna poraba električne energije: 258 kWh
  • letna poraba vode: 3360 l
  • zmogljivost pomivanja: 12 pogrinjkov
  • glasnost: 47 dB
  • število programov: 6
  • zamik vklopa: da, 1/2 – 24:00 h
  • dimenzije: 82×59,8×54,8 cm

Samo še 1 na zalogi

Količina
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
01 585 18 60, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
Šifra: 86939 Kategorije: Blagovna znamka: