Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Darila, Novo, Ostalo peka, Peka, Pripomočki, Vse za peko  /  Birkmann Easy baking modeli za šamrole

Birkmann Easy baking modeli za šamrole

4 kosi

14.45 

4 stožci z visokokakovostnim nelepljivim premazom si idealni za peko zvitkov iz listnatega testa. Zvitki so stožčaste oblike za tipično pripravo in enostavno razrahljanje. Na odprtem koncu imajo premer 3,5 cm. Po peki zvitke iz listnatega testa preprosto napolnite s smetano, vaniljevo kremo ali kremnim sirom in očarajte svoje goste na drugačen način.

4 kosi I 7,0 x 4,0 x 14,0 cm

Na zalogi

Količina
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
Šifra: 265905 Kategorije: , , , , , Oznaka:
X