Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Kruh, Ostalo peka, Peka, Pekači, Piškoti, Vse za peko  /  Birkmann Easy baking podloga za valjanje & pečenje

Birkmann Easy baking podloga za valjanje & pečenje

odporna na 230 °C

25.99 

V dobro opremljeni in pogosto uporabljeni kuhinji ne sme manjkati podloga za valjanje testa. Pri peki piškotov je zelo koristna, saj surove piškote zelo enostavno dvignemo s podlage. Pri peki lahko pridno pomagajo tudi otroci. Podlogo za valjanje lahko zelo dobro uporabimo tudi za valjanje testa za podlago za torte, saj lahko na naši podlogi najdete skalo za modelčke za torte in praktične pretvorbene enote. Če testo ustrezno poravnate, ga boste veliko lažje izrezali na pravo velikost. Raztegljiva podloga je tudi odlično darilo za zaposlene peke, ki se selijo v novo stanovanje in imajo novoletno zabavo.

4,0 x 4,0 x 48,5 cm

silikon

Samo še 2 na zalogi

Količina
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
Šifra: 254305 Kategorije: , , , , , Oznaka:
X