Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
  • V košarici ni izdelkov.
Išči
  • V košarici ni izdelkov.
Išči
Domov  /  Trgovina  /  Koši, dozirniki  /  Blanco koš za ločevanje odpadkov Select 60/4 Orga

Blanco koš za ločevanje odpadkov Select 60/4 Orga

ni na zalogi/ dobavljiv

309.00 

 

Najboljši SELECT podjetja BLANCO: sistem odpadkov in organizacija omarice nove generacije. Modeli z majhnimi zaboji in pokrovi, idealni za zbiranje živilskih odpadkov Optimalna uporaba prostora, sodobna, harmonična in funkcionalna oblika. Hitra in enostavna namestitev Uporaben pokrov za 15 l koš.

Predal za organizacijo, dva 15 l in dva 6 l koša, pokrov za koš 6 l

Višina vgradnje 474 mm (vstavljeni univerzalni zaboji so premični v primeru, da se izognemo odtočni cevi), globina vgradnje 400 mm, potrebna notranja dimenzija omare 450 mm. • Prednje strani vrat ne smejo imeti tečajev ali lukenj. Upoštevajte položaj ročaja. • Lahko se vgradi tudi v omarice z okrašenimi vrati s 40 mm okvirjem. • Upoštevajte višino vgradnje sistema za odlaganje odpadkov, globino vgradnje korita in minimalno količino omarice, ki jo dobite pri načrtovanju. • Najmanjša priporočena višina podnožja za montažo MOVEX: 100 mm.

Tehnične lastnosti:
– Optimalen izkoristek prostora
– Moderna, harmonična in funkcionalna oblika
– Enostavno čiščenje
– Hitra in enostavna montaža
– Vgradna višina: 474 mm
– Vgradna globina: 400 mm
– Volumen: 2 x 15 L + 2 x 6 L

Količina
Čas dobave: 10 dni
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
Šifra: 520783 Kategorija:
X