Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Čistila in olja, Vzdrževanje  /  Hain Pflegebalsam balzam za nego oljenega parketa

Hain Pflegebalsam balzam za nego oljenega parketa

brezbarvno

60.99 

Balzam Hain je optimalno sredstvo za vzdrževanje-osveževanje oljenih ali voskanih lesenih površin. Je antistatičen, s svilnatim leskom, se hitro polira in ima visoko obstojnost.
Pred osveževanjem z balzamom je potrebno površino očistiti z milnico Hain. Površina mora biti čista, suha in brez mastnih madežev. Balzam je potrebno pred nanosom dobro pretresti in v zelo majhnem nanosu nanesti na površino. Sredstvo se lahko polira z bombažno krpo ali s strojem za poliranje. Čas sušenja je 12-24 ur. Po poliranju mora površina delovati suho. Tam, kjer je balzama preveč, ga je potrebno dobro spolirati, da ne bo ostankov, ki se lahko lepijo. Po nanosu balzama se površina 10 dni ne sme čistiti z milnico.

1 liter zadostuje za do 150 m2 površine. 

Opozorilo: sveže naoljen pod se ne sme čistiti 10 dni.
Sestava: rastlinska olja, smole, olja /OKOLJU PRIJAZNO
Hraniti nedosegljivo otrokom.

Uporabljene krpe je potrebno oprati, oziroma pustiti na prostem razprte, da se posušijo, zaradi nevarnosti samovžiga.

Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

Količina
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
Šifra: 910000016 Kategoriji: ,
X