Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Ideje za darila, Kitchenaid  /  KitchenAid 5KFP0719EDG multipraktik 1,7l

KitchenAid 5KFP0719EDG multipraktik 1,7l

Onyx black / črn

139.00 

Sekljajte, režite, strgajte, gnetite! Se vam vedno mudi? S tem 1,7-litrskim multipraktikom skrajšate čas priprave in prej uživajte v zdravem obroku.

Pripravljajte kot profesionalci

Če se želite izogniti sekljanju in pasiranju, gnetenju ali mešanju, je vse to možno narediti zelo enostavno in hitro.

Stvari so pod vašim nadzorom

Uživajte v preizkušanju različnih nastavkov za različne recepte. Imejte nadzor nad gostoto in izbirajte med 2 rezalnima ploščama ter med veliko in majhno hitrostjo ter pulznim delovanjem.

Enostavno sekljanje, tlačenje, gnetenje, mešanje, strganje in rezanje vseh živil od kumar do paradižnika, sira in drugega, gnetenje testa za pice in kruh.

 

Ni na zalogi

Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
Šifra: 5KFP0719EOB Kategoriji: ,

Dodatne informacije

X