Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

Lifetime 7-conska vzmetnica HR-pena 90×200

339.15 

Vzmetnica, ki nudi odlično udobje in dolgo življenjsko dobo. Vzmetnica je sestavljena iz hladnega penastega jedra s sedmimi conami, ki zagotavlja dobro podporo telesu. Vzmetnica ima visoko-kakovostni oblazinjeni antialergen, ognjevarno prevleko s tristransko zadrgo. Prevleko lahko perete pri 40 ° C. Skupna višina je 15 cm. Ta vzmetnica je primerna za vse starosti. Vzmetnica je preizkušena na škodljive snovi po standardu Oekotex Standard 100. Tudi po površini je bila obdelana “Sanitized”, kar pomeni, da ni mesta za pršice, bakterije, vonjave, plesen ali prah. Tako vaš otrok dobi zdrav spanec.

Material: prešita prevleka & HR jedro
Vzdrževanje: pranje na 40°C
Barva: bela
Dimenzije: 15 x 200 x 90 cm

Količina
Čas dobave: 42 dni
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro

Dodatne informacije

Dimenzije 200 × 90 × 12.14 cm
X