Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Hiške postelje, Postelje  /  Lifetime Cabin Beachhouse hiška postelja Sunset Dreams

Lifetime Cabin Beachhouse hiška postelja Sunset Dreams

207 x 207

  • hiška z ležiščem širine 90 cm
  • ograjica in streha se lahko kasneje odstrani
  • masiven les, izdelano na Danskem
  • najvišji varnostni standardi
  • garancija kakovosti
Čas dobave: 42 dni
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
Kategoriji: , Oznaka:

Dodatne informacije

Novost iz Lifetima! Navdih za to posteljo so oblikovalci našli pri poletnih počitniških hiškah. Streha z okencem na osnovni postelji z dodatno klopjo. Idealna postelja za kotno postavitev.

Lastnosti: 
– hiška z klasičnim ležiščem (90)
– odstranljiva zaščitna ograjica
– na voljo v beli barvi

Velikost postelje:

Velikost vzmetnice: 90 x 200 cm.

V ceni je vključen leseni del postelje z blazinami za klop (sedalo+naslov). V ceni ni vključena zavesa in vzmetnica.

Postelja je od tal dvignjena 25 cm.

Postelja je izdelana iz masivnega borovega lesa in vsebuje letveno dno z 16 letvicami (max. 150 kg), lahko pa izberete letveno dno deluxe z 28 letvicami in nastavljivim ledvenim delom.

 

Od najboljših gozdov na Švedskem, do kakovostne proizvodnje na Danskem. Od izkušenih oblikovalcev, do številnih varnostnih preizkusov in odobritev otrok samih. Pri Lifetime Kidsrooms smo ponosni, da vam lahko ponudimo visoko kakovostno otroško pohištvo že od leta 1972. Vsi izdelki so 100% prijazni do otrok in okolja in presegajo evropske varnostne standarde.

X