Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Cabin postelje, Postelje, Za fante, Za punce  /  Lifetime Cabin postelja z dodatno posteljo in predalom

Lifetime Cabin postelja z dodatno posteljo in predalom

Bela

  • povišana standardna postelja
  • 2 omarice in predal pod posteljo
  • masiven les, izdelano na Danskem
  • najvišji varnostni standardi
  • garancija kakovosti

 

Čas dobave: 42 dni
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro

Dodatne informacije

Včasih pač potrebuješ sobo za vse. In tu je, popolna postelja za shranjevanje, “sleepoverje” in goste. Postelja z dodatnim izvlečnim ležiščem in predalom kamor lahko pospravite posteljnino ali dodate še eno vzmetnico. V tem primeru ustvarite kar 3 ležišča. Super rešitev tudi za vikend ali sobo za goste.

Lastnosti: 
– povišana standardna postelja s dodatnim ležiščem in predalom
– možna kar 3 ležišča
– na voljo v 3 barvah: beli, whitewash ali greywash

Velikost postelje: 83 x 207 x 102 cm

Velikost vzmetnice: 90 x 200 cm & 90 x 194 cm ( dodatno ležišče )

Postelja je od tal dvignjena 43 cm.

Postelja je izdelana iz masivnega borovega lesa. Postelja vsebuje letveno dno z 16 letvicami (max. 150 kg), lahko pa izberete letveno dno deluxe z 28 letvicami in nastavljivim ledvenim delom.

 

Od najboljših gozdov na Švedskem, do kakovostne proizvodnje na Danskem. Od izkušenih oblikovalcev, do številnih varnostnih preizkusov in odobritev otrok samih. Pri Lifetime Kidsrooms smo ponosni, da vam lahko ponudimo visoko kakovostno otroško pohištvo že od leta 1972. Vsi izdelki so 100% prijazni do otrok in okolja in presegajo evropske varnostne standarde.

X