Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini!

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Baldahini postelje, Hiške postelje, Lodge hiška postelja, Postelje, Za fante  /  Lifetime Lodge hiška postelja

Lifetime Lodge hiška postelja

Omejena izdaja!

459.00 

Omejena izdaja! Naša NOVA čudovita postelja Lodge vam ponuja veliko možnosti. Konstrukcija te postelje omogoča obračanje spodnjega dela, da ustvarite nekaj prostora spodaj za predale ali dodatno posteljo. Prav tako lahko odstranite strešno konstrukcijo, da ustvarite dvignjeno ležišče (2020B-10) Posteljo lahko spreminjate, prilagajate in oblikujete, kot želite, kljub temu pa izgleda lepo in prijetno. Postelja je narejena iz masivnega bora brez vozlov v beli barvi (-10) in ima čudovit brezčasen skandinavski dizajn.

Lastnosti: 
– čudovita postelja – hiška
– možnost različnih postavitev
– 4 povezani okrasni stebri
masiven les – bor
– na voljo v beli barvi

Velikost postelje:  102 x 207 x 174 cm

Velikost vzmetnice: 90 x 200 cm.

Postelja je izdelana iz masivnega borovega lesa in vsebuje letveno dno s 16 letvicami (max. 150 kg).

Od najboljših gozdov na Švedskem, do kakovostne proizvodnje na Danskem. Od izkušenih oblikovalcev, do številnih varnostnih preizkusov in odobritev otrok samih. Pri Lifetime Kidsrooms smo ponosni, da vam lahko ponudimo visoko kakovostno otroško pohištvo že od leta 1972. Vsi izdelki so 100% prijazni do otrok in okolja in presegajo evropske varnostne standarde.

Količina
Čas dobave: 42 dni
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
X