Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini!

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Baby & Junior, Climb & Slide, Dino, Dino 4v1, Play Tower, Regali in poličke, Road race, Study, Wild Life  /  Lifetime predala za v regal kreda

Lifetime predala za v regal kreda

125.00 

Za majhne igrače in druge stvari imamo nekaj uporabnih predalov, ki jih lahko pospravimo v police za knjige. Zdaj lahko preprosto najdete svoje igrače in organizirate šolske potrebščine.

Lastnosti:
– primerno za regale s policami
– tabla – pisanje s kredo na vrata

Material: bor
Barva: tabla na whitewash
Dimenzija: 34 x 58 cm

ročaji niso vključeni

Količina
Čas dobave: 42 dni
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro

Dodatne informacije

Od najboljših gozdov na Švedskem, do kakovostne proizvodnje na Danskem. Od izkušenih oblikovalcev, do številnih varnostnih preizkusov in odobritev otrok samih. Pri Lifetime Kidsrooms smo ponosni, da vam lahko ponudimo visoko kakovostno otroško pohištvo že od leta 1972. Vsi izdelki so 100% prijazni do otrok in okolja in presegajo evropske varnostne standarde.

X