Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Beachhouse, Cabin bed, Cabin bed predali, Hangout, Lake house, Postelje, Predali, Road race  /  Lifetime velik predal – postelja za pod posteljo bel

Lifetime velik predal – postelja za pod posteljo bel

bel

Pod posteljo je idealen prostor za shranjevanje, ker se ta prostor sicer ne bo uporabljal. Pod osnovnim ležiščem Lifetime je prostor za 1 velikpredal. Iz tega predala je možno tudi dodatno ležišče! Postavi letveno dno 151 v njej, in vzmetnico posebne dimenzije- artikel 700.

Material: bor
Dimenzije: 22,5 x 199 x 90 cm
Barva: bela

Čas dobave: 42 dni
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
X