Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Svet dišav  /  Maison Berger Paris darilni set Lampa Bingo

Maison Berger Paris darilni set Lampa Bingo

prozorna lampa / vonj neutral

42.90 

Okrogla Berger svetilka iz prozornega stekla v elegantnem in preprostem dizajnu. Svetilka z dišavo AIR PUR Neutral čisti zrak. Svetilka je dobavljena v kompletu z dišavo AIR PUR Neutral v 180 ml v visokokakovostni kartonski škatli s katalitičnim gorilnikom, gasilnim pokrovom in lijakom kot dodatki. Lampe Berger – inovacija pri čiščenju zraka in odišavljanju Bergerjeva žarnica je zelo učinkovita proti vonjem po kuhinji, hišnih ljubljenčkih in tobaku. Odpravlja neprijetne vonjave in zagotavlja prijetno dišavo Ker je zadovoljstvo naših kupcev naša glavna prednostna naloga, vam ne moremo svetovati dovolj pogosto, da za svoj Lampe Berger uporabljate samo uradne dišave Lampe Berger iz Maison Berger. Zakaj? Le kombinacija naših dišav s postopkom katalize Maison Berger Paris zagotavlja kakovost in varnost uporabe Lampe Berger. Uporaba drugačne dišave lahko ogrozi varnost in povzroči nepopravljivo škodo na vašem Lampe Berger.

Kako deluje si lahko pogledate na tem videu >>>

Ni na zalogi

Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
Šifra: 44013 Kategorija:
X