Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Ostalo dnevni prostori, Svet dišav  /  Millefiori dišava/difuzor za dom Cold Water

Millefiori dišava/difuzor za dom Cold Water

21.90 28.90 

Difuzor v stiku Millefiori Natural Cold Water poskrbi, da vaš dom prijetno diši. Set vsebuje difuzor, palčke in polnilo, ki preko palčk postopoma izhlapeva v prostor in ga odišavi. Sveža nota sandalovine, rožmarina, limone in bergamota.

Sveža dišava

Bazne note: Beli mošus, kadilo, maroški cedrov les

Srčne note:krvomočnica, materina dušica, nageljnove žbice, potonika, rožmarin, sivka, šmarnica, žajbelj

Zgornje note: bergamotka, bor, evkalipt, grenivka, mandarina, meta

Količina
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:

Dodatne informacije

Lyral, Isocyclemone E, alpha-Isomethyl Ionone, Limonene. Ethanone, 1-(1,2,3,5,6,7,8,8a-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthalenyl)-, beta-Pinene, Nopyl acetate, Citral, menthone, Lavandin grosso oil, (-)-Pin-2(3)-ene, alpha-Pinenes, 2,4-Dimethyl-3-cyclohexene carboxaldehyde, Cyclohexene, 1-methyl-4-(1-methylethylidene)-, Eucalyptol, trans-Rose Ketone-2, trans-Rose Ketone-1, Geranyl acetate, Citronellol, Geraniol.
NEVARNO! Povzroča hudo draženje oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenim zbiralcem odpadkov.

Dodatne informacije

Količina

100 ml, 250 ml

X