Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Ostalo dnevni prostori, Svet dišav  /  Millefiori dišava/difuzor za dom Jasmin Ylang

Millefiori dišava/difuzor za dom Jasmin Ylang

21.99 28.90 

Difuzor v stiku Millefiori Natural Jasmin Ylang poskrbi, da vaš dom prijetno diši. Set vsebuje difuzor, palčke in polnilo, ki preko palčk postopoma izhlapeva v prostor in ga odišavi.  Intenzivne cvetlične note nakazujejo srčne note dragocenih cvetnih šopkov in razkrivajo aromatične spodnje note rožnega lesa in pačulija.

Cvetlična dišava

Bazne note: pačuli, jantar, vanilija, rožnati les

Srčne note: kardamom, kašmir, vrtnica, gerania, ciklama, vijolica, koper

Zgornje note: jasmin, ylang ylang

Količina
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaka:

Dodatne informacije

Benzyl salicylate, Hexyl salicylate, Hexyl cinnamal. Geranyl acetate, Hydroxycitronellal, Methylenedioxyphenyl Methylpropanal, Isocyclemone E, Cyclamen aldehyde, Geraniol, alpha-Isomethyl Ionone, 4H-Inden-4-one, 1,2,3,5,6,7-hexahydro-1,1,2,3,3-pentamethyl-, Citronellol.

NEVARNO! Povzroča hudo draženje oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU S KOŽO: nežno umiti z veliko mila in vode. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenim zbiralcem odpadkov

Dodatne informacije

Količina

100 ml, 250 ml

X