Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Črno-belo, Ostalo dnevni prostori, Svet dišav  /  Millefiori dišava/difuzor za dom Nero

Millefiori dišava/difuzor za dom Nero

29.99 

Difuzor v stiku Millefiori Natural Almond Blush poskrbi, da vaš dom prijetno diši. Set vsebuje difuzor, palčke in polnilo, ki preko palčk postopoma izhlapeva v prostor in ga odišavi. 

Lesna dišava

Bazne note: vanilija, kumarin, mošus

Srčne note: pačuli, timijan

Zgornje note: ognjič, cimet

Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaka:

Dodatne informacije

Coumarin, Eugenol, Cinnamal, delta-Damascone, 3a,4,5,6,7,7a-Hexahydro-2,6(or 3,6)-dimethyl-4,7-methano-1H-inden-5-ol, Acetylcedrene, Isocyclemone E, Cyclododecane, (ethoxymethoxy)-, Limonene, 5-Cyclopentadecen-1-one, 3-methyl-.
NEVARNO! Povzroča hudo draženje oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenim zbiralcem odpadkov.

Dodatne informacije

Količina

100 ml, 250 ml

X