Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Ostalo dnevni prostori, Svet dišav  /  Millefiori dišava/difuzor za dom Sandalwood via Brera

Millefiori dišava/difuzor za dom Sandalwood via Brera

250 ml

33.98 

Difuzor Millefiori Via Brera Sandalwood poskrbi, da vaš dom prijetno diši. Set vsebuje difuzor, palčke in polnilo, ki preko palčk postopoma izhlapeva v prostor in ga odišavi. 

Lesna dišava

Bazne note: sandalovina, vanilija, gvajak

Srčne note: rdeče sadje, jasmin, koriander

Zgornje note: limona, sivka, grejp, bergamotka

Ni na zalogi

Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro

Dodatne informacije

Ethanone, 1-(1,2,3,5,6,7,8,8a-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthalenyl)-, Limonene, Isoeugenol, 4H-Inden-4-one, 1,2,3,5,6,7-hexahydro-1,1,2,3,3-pentamethyl-, Isocyclemone E, Lilial, Lyral, Methylenedioxyphenyl Methylpropanal, Eugenol, beta-Pinene, delta-3-Carene, Cyclohexanemethanol, 4-(1-methylethyl)-, cis-, Acetic acid, anhydride, reaction products with 1,5,10-trimethyl-1,5,9-cyclododecatriene, Allyl cyclohexanepropionate, trans-Rose Ketone-1, Citronellol, Methyl 2-nonynoate, 2,4-Dimethyl-3-cyclohexene carboxaldehyde, 5-Cyclopentadecen-1-one, 3-methyl-.
NEVARNO! Povzroča hudo draženje oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenim zbiralcem odpadkov.
X