Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Darila, Ostalo dnevni prostori, Svet dišav  /  Millefiori dišava/difuzor za dom Selected Cedra

Millefiori dišava/difuzor za dom Selected Cedra

350 ml

39.98 

Difuzor v stiku Millefiori Selected Cedra poskrbi, da vaš dom prijetno diši. Set vsebuje difuzor, palčke in polnilo, ki preko palčk postopoma izhlapeva v prostor in ga odišavi. 

Lesna dišava

Bazne note: vanilija, pačuli

Srčne note: cedrovina

Zgornje note: cedra

Ni na zalogi

Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro

Dodatne informacije

Lyral, Isoeugenol, Cinnamal, Limonene, Lilial, Isocyclemone E, Coumarin, Eugenol, Isocyclocitral, delta-3-Carene, Benzyl salicylate, Methylenedioxyphenyl Methylpropanal, beta-Pinene, Hexyl cinnamal, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Acetylcedrene, Citral, Carvone, 2,4-Dimethyl-3-cyclohexene carboxaldehyde, alpha-Pinenes, Turpentine, oil, Hexyl salicylate, (-)-Pin-2(3)-ene .
NEVARNO! Povzroča hudo draženje oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenim zbiralcem odpadkov.

Dodatne informacije

Količina

100 ml, 250 ml

X