Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Ostalo dnevni prostori, Svet dišav, Valentinovo  /  Millefiori dišava/difuzor za dom Velvet

Millefiori dišava/difuzor za dom Velvet

250 ml

33.98 

Difuzor Millefiori Via Brera Velvet poskrbi, da vaš dom prijetno diši. Set vsebuje difuzor, palčke in polnilo, ki preko palčk postopoma izhlapeva v prostor in ga odišavi. 

Cvetlična dišava

Bazne note: cedrovina, vanilija, mošus, amber

Srčne note: vrtnica, geranija, rdeče jagodičevje

Zgornje note: neroli, ciklama, belo cvetje, citrusi

Ni na zalogi

Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro

Dodatne informacije

Benzyl salicylate, Citronellol, Cinnamyl alcohol, Lyral, 4H-Inden-4-one, 1,2,3,5,6,7-hexahydro-1,1,2,3,3-pentamethyl-, Limonene, Lilial, Majantol, menthone, Eugenol, 2,4-Dimethyl-3-cyclohexene carboxaldehyde, Cuminyl acetaldehyde, alpha-Pinenes, Cyclohexanemethanol, 4-(1-methylethyl)-, cis-, Geraniol, Methyl 2-nonynoate, Methylenedioxyphenyl Methylpropanal, trans-Rose Ketone-2, trans-Rose Ketone-1, Acetylcedrene, Cyclododecane, (ethoxymethoxy)-.
NEVARNO! Povzroča hudo draženje oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenim zbiralcem odpadkov.
X