Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini!

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Ostalo, Svečniki in sveče, Svet dišav  /  Millefiori dišava/difuzor za dom White Musk

Millefiori dišava/difuzor za dom White Musk

20.90 27.90 

Difuzor v stiku Millefiori Natural White Musk poskrbi, da vaš dom prijetno diši. Set vsebuje difuzor, palčke in polnilo, ki preko palčk postopoma izhlapeva v prostor in ga odišavi. Pudrasta nota belega cvetja začinjenega z vanilijo.

Pudrasta dišava

Bazne note: cedra, fižol tonka, jagodičje, koren orrisa, vanilija

Srčne note: afriška pelargonija, beli mošus, nageljnove žbice, zvezdasti janež

Zgornje note: beli mošus, ciklama, cvetni listi pomarančnega cveta, šmarnica

Počisti
Količina
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
01 585 18 60, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaka:

Dodatne informacije

LINALOOL, Coumarin, alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol Pentadecalactone, Hexyl cinnamal, Benzyl salicylate, Benzyl cinnamate, Cyclamen aldehyde, Anise Alcohol, Eugenol, Lyral, 5-Cyclopentadecen-1-one, 3-methyl-, Lilial.
NEVARNO! Povzroča hudo draženje oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenim zbiralcem odpadkov.

Dodatne informacije

Količina

100 ml, 250 ml

X