Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Darila, Ostalo dnevni prostori, Pastelni odtenki, Svet dišav  /  Millefiori Home dišavni sprej Green Fig & Iris

Millefiori Home dišavni sprej Green Fig & Iris

12.98 

Dišavni sprej za dom Millefiori Natural poskrbi, da vaš dom prijetno diši v trenutku.

Elegantna dišava, ki razkriva kombinacijo zelene fige in irisa ter harmonijo lesa, sandalovine in ščepca kave.

150 ml

Samo še 2 na zalogi

Količina
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
Šifra: 26042-greenfig&iris Kategorije: , , , Oznaka:

Dodatne informacije

Isocyclemone E, Pentadecalactone.
NEVARNO! Lahko povzroči alergijski odziv kože. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Povzroča hudo draženje oči. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI STIKU S KOŽO: nežno umiti z veliko mila in vode. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenim zbiralcem odpadkov.
X