Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini!

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
  • V košarici ni produktov.
Išči
Domov  /  Trgovina  /  Svet dišav, Ostalo, Svečniki in sveče  /  Millefiori Home dišavni sprej Melody Flowers

Millefiori Home dišavni sprej Melody Flowers

10.98 

Dišavni sprej za dom Millefiori Natural poskrbi, da vaš dom prijetno diši v trenutku.

Sladka nota in pikantni toni za zmagovito kombinacijo omamno dišečega cvetličnega parfuma.

150 ml

Količina
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
01 585 18 60, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
Šifra: 26042-melodyflowers Kategorije: , , Blagovna znamka:

Opis izdelka

Isocyclemone E, Cyclododecane, (ethoxymethoxy)-, Citrus Aurantium Dulcis Flower Extract,Coumarin, Cinnamal. 2,4-Dimethyl-3-cyclohexene carboxaldehyde, Methylenedioxyphenyl Methylpropanal, 4H-Inden-4-one, 1,2,3,5,6,7-hexahydro-1,1,2,3,3-pentamethyl-, Citral.
NEVARNO! Povzroča hudo draženje oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenim zbiralcem odpadkov.
X