Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Božič, Ostalo dnevni prostori, Svet dišav  /  Millefiori Selected dišava/difuzor za dom Ninfea

Millefiori Selected dišava/difuzor za dom Ninfea

350 ml

39.98 

Difuzor Millefiori Selected poskrbi, da vaš dom prijetno diši. Set vsebuje steklen matiran difuzor in polnilo, ki preko palčk postopoma izhlapeva v prostor in ga odišavi.Dišava, ki se odpre s spominom na peneče note limone in jasmina ter razkrije cvetni srčni akord, mešan z mošusnimi spodnjimi notami, ki prikliče trenutke spokojnosti.

Cvetlična dišava

Bazne note: mošus

Srčne note: vodna lilija, frezija, šmarnica

Zgornje note: limona, jasmin, tuberoza

Samo še 2 na zalogi

Količina
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro

Dodatne informacije

NEVARNO! Povzroča hudo draženje oči. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenim zbiralcem odpadkov.
X