Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Nekategorizirano  /  Parket Agentur 50521 Astig hrast rahlo belo oljen

Parket Agentur 50521 Astig hrast rahlo belo oljen

PREMIUM MANUFAKTUR

DOBAVNI ROK: 10-12 tednov

 

Vrsta: DESKA
Vrsta lesa: HRAST
Razvrščanje: ASTIG – grčavo, živahne, naravne razlike v barvi in ​​strukturi, majhni do srednje veliki grče, grče polnjena s črno, nizek delež beljave, tipičen hrastov zaključek.

Površina: krtačeno, rahlo belo pigmentirno olje
Obrabna plast: približno 3,8 mm
Velikost: 15x190x1800-2400mm

Struktura in sistem: 3-slojna struktura, srednji sloj in bilančna plošča v sistemu smreke, 4-stransko pobran rob

Enota naročila: 1,00m²
Deske v paketu:

7 desk v paketu po 190 mm

 

CE-Kennzeichnung Vorgeölte Oberfläche und Endfertig geölte Oberfläche Dfl-s1 Brandschutz

Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro
Šifra: 50521 Kategorija: Oznaka:

Dodatne informacije

Opomba: Les je živahen naravni izdelek in vsaka deska je edinstvena. Zato lahko vzorci in fotografije predstavljajo le izsek iz naravnega barvnega in strukturnega spektra. Svetel les tudi zaradi vpliva svetlobe postane temnejši, temni les pa svetlejši. Odstopanja v strukturi lesa, barvnem spektru in osnovnem barvnem tonu med vzorci in dostavljenim blagom so v naravi stvari, poudarjajo naravni izdelek les in ne predstavljajo razloga za reklamacijo.

X