Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Domov  /  Trgovina  /  Moderni stoli Babila, Stoli  /  Stol Pedrali Babila 2750

Stol Pedrali Babila 2750

Tehnopolimer / Les

  • udoben moderen stol, idealen za skandinavski interier
  • lupina iz tehnopolimera v beli barvi z lesenimi nogami – jesen
Čas dobave: 40 dni
Brezplačna dostava ob nakupu nad 100 € !
031 746 333, od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:00 uro

Dodatne informacije

BABILA 2750

JEDILNIŠKI STOL

višina sedeža: 46 cm / širina: 50 cm / globina: 54.5 cm / višina: 86.5 cm / nalagalen – 8 stolov

Zelo udoben jedilniški stol z ergonomsko oblikovano sedalno lupino iz polipropilena. Jeklene noge so lahko kromirane ali barvane na mat belo, črno ali sivo. Sedalo je na voljo v kombinaciji dveh barv – na notranji strani vedno mat bela, na zunanji sijaj rdeča, kari, tropsko zelena, peščena, črna, perla siva, bela ali svetlo modra. Stol je enostaven za vzdrževanje, enostavno se čisti z vlažno krpo.

oblikovalec : Stefano Sandona

 

X