Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini!

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

IZMERE

DOSTAVA

MONTAŽA

5 LET GARANCIJE

Nemške kuhinje Nobilia & Häcker

Dodatni prihranki

Dodatni prihranki ob nakupu kuhinje do 1.200€!

Dobavni rok: 6-8 tednov
01 585 18 60 / 031 746 333
BTC City Ljubljana, dvorana 4
Šmartinska 152, Avstrijska ulica

Kvalitetna in estetsko dovršena kuhinja je dragocena investicija v prihodnost. Vsestransko oblikovanje nemških kuhinj ponuja vse, kar lahko od kuhinjskega sistema pričakujemo. Prepustite se dovršenemu oblikovanju, kvalitetnim materialom, ter popolni prilagoditvi prostoru.

Vrhunske kuhinje Nobilia & Häcker, ki smo jih pred 20 leti pripeljali v Slovenijo omogočajo maksimalno funkcionalnosti in navdušujejo s široko paleto barv in materialov, ki jih lahko kombinirate po svojem okusu in ustvarite svojo sanjsko kuhinjo.

Z veseljem vam pomagamo najti ustrezno razmerje med ceno in kakovostjo, vam svetujemo pri izbiri materialov in barv, izdelamo izris in nenazadnje oblikujemo ponudbo za kuhinjo, s katero boste najbolj zadovoljni.

KOLEKCIJA

MODERNE KUHINJE >>>

Elegantne linije, plemeniti materiali in jasna oblika so tisti elementi, ki oblikujejo sodobno kuhinjo. Linije brez ročajev ali z minimalno opaznimi ročaji so sinonim za moderno kuhinjo. Naš obsežen izbor barv in ličnic vas vabi, da jih združite po svojem okusu. Z našo pomočjo boste zagotovo našli pravo kuhinjo za vaš življenjski slog, prilagojeno vašemu prostoru.

RUSTIKALNE KUHINJE >>>

Ljubitelji klasičnega kuhinjskega sloga v naši ponudbi najdete kuhinje v podeželjskem, rustikalnem in mediteranskem slogu. Prefinjeno oblikovani detajli rustikalnih kuhinj in večeno moden klasični kuhinjski dizajn s sodobno funkcionalnostjo in izboljšanimi materiali bodo v vaš dom vnesli toplino in domačnost, ki se je ne boste naveličali.

LUKSUZNE KUHINJE >>>

Kuhinja za tiste, ki si želite več. Prefinjeni materiali in popolni detajli kuhinj Hacker.

MATERIALI >>>

Predstavljamo vam možnosti, ki jih imate pri izbiri materialov v vaši novi kuhinji.

PULTI >>>

Kuhinjski pult je pomemben del kuhinje, saj je kot delovna povšina precej izpostavljen, zato je pomembno, da je kar se da trpežen. Med najbolj razširjene materiale za delovno ploščo spada ultrapas. Na voljo je v veliko barvnih kombinacijah – od enobarvnih do raznoraznih imitacij lesa in kamna. Po priljubljenosti mu sledijo umetni kamni, pulti iz masivnega lesa, granita, marmorja, betona, keramike in nerjavečega jekla. Pri nas lahko naročite pulte znamk Silestone, Dekton, Lapitec, Okite, Kerrock.

DODATKI >>>

Uporabnost kuhinje zaključimo s pametnim izborom dodatkov, ki kuhinjo dvignejo na višjo raven funkcionalnosti. Organizacija predalov in omar bo olajšala vsakdan in povečala preglednost v kuhinji, pravilen izbor in postavitev luči pa bo prostoru dodal svojevrstno atmosfero. Pozabiti ne smemo niti na dodatke, kot so raznorazne vtičnice in stikala za male kuhinjske pripomočke, kljub temu pa je najbolj pomembno to, da je organizacija v kuhinji prilagojena vam in vašemu življenjskemu slogu.

BELA TEHNIKA >>>

Pri nas si lahko izberete celotno belo tehniko priznanih blagovnih znamk BORA, Miele, AEG, Electrolux, Bosch, Gorenje, Beko, Elica, Faber, Blanco, Villeroy Boch, Schock

ODPRODAJA EKSPONATOV >>>

Veliko znižanje razstavnih modelov kuhinj Nobilia in Hacker.

X