Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

Daleč od hitro spreminajočh se trendov – vrtno pohištvo, ki kljubuje hitro spreminjajočim se trendom in ponuja kvaliteto, ki jo občutite že ob prvem stiku s pohištvom Weishaupl. Nemško podjetje s 50 letno tradicijo se v prvi vrsti zavzema za kvalitetno pohištvo iz prvovrstnih materialov, ki bo služilo več generacijam, v klasičnem ali modernejšem stilu. 

 

Vrtna garnitura Weishaupl Cabin

Zakaj je tako posebno?

Izdelano je iz prvovrstne burmanske tikovine. To pomeni, da je les v primerjavi s plantažno tikovino kar 30% gostejši in vsebuje več olja. Praviloma mora drevo doseči starost vsaj 60 let, da je njegov les primeren za zunanjo uporabo.

Tikovina – tropski les, ki se uporablja za najbolj kakovostno vrtno pohištvo, saj vzdrži grobe vremenske spremembe, morsko vodo, sončno pripeko ter se pri tem ne zvija, ne poka in ne cepi. Les po sušenju postane rumeno rjav. Opazne so od 2 do 8 mm široke temno rjave ali črne črte. Burmanska tikovina je vendo temnješe, indonezijska svetlješe barve.

 

Vrtna garnitura Weishaupl Classic

 

Lounge New Hampton vrtna sedežna garntura in senčnik Klassiker

 

Zložljva miza in klop Flip minimalnih linij z oblikovalsko nagrado Red Dot

X