Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

Les je s svojo toplino, strukturo, vzorci in barvno paleto

že od nekdaj eden najbolj priljubljenih materialov za uporabo pri obdelavi tal v vašem domu.

Je naraven material, ki ob stiku vzbuja prijeten občutek in zagotavlja dolgotrajno obstojnost.

Verjetno je povsem odveč povedati, da lahko izbirate med mnogimi različnimi vrstami parketa, ki prijetno dopolnjujejo vaš dom.

 

  • Bodisi da gre za bivalno površino ali površino drugih javnih objektov: hrast vedno poskrbi za nova presenečenja.
  • Pri polaganju površine objekta so na voljo zanimivi videzi, ki notranjim prostorom posredujejo močan individualni značaj
  • Nepremagljiva strast  se občuti ob ognjeni različici krtačenega hrastovega poda v izvedbi »Lava«.
  • Prava paša za oči na področju kakovostne notranje ureditve so tudi krtačeni hrastovi podi, ki so na voljo v bogatem barvnem spektru, od bele do titan-modre barvne kombinacije.
  • Kdor si želi v prostoru ustvariti rustikalno atmosfero, se lahko odloči za pod v izvedbi hrast antik v rjavi barvi, ki izžareva izredno udobje.
  • Po hrastovih podih se tudi pri bivalnih površinah povprašuje bolj, kot kdajkoli prej: v krtačenih izvedbah, od rahlo do ekstra  pobeljeni podi, odsevajo eleganco in ponujajo najboljšo »podlago« za udoben in prijeten dom.
  • Ti se odlikujejo preko prefinjene rokodelske obdelave, s pomočjo posebnega naravnega olja, ki poskrbi, da se na zraku sušena površina ponuja s toplim svilnatim leskom.
  • Tudi vzdrževanje je povsem enostavno, kar pozitivno vpliva na trdoživost in odpornost materiala.
  • Vsaka deska je tako edinstvena, kot prstni odtis.

 

Ponudba našega podjetja zajema tudi polaganje poda ter izdelavo stopnic v enakem materialu.

X