Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

TOP SOFT: vrhunski v vseh pogledih

Odkrijte popolnoma novo ličnico Häcker TOP SOFT iz linije Concept130. Ta moderna in živahna kuhinja se popolnoma prilagaja vašim potrebam. Tu se trajnost sreča s prvovrstno kakovostjo površine in ima tudi certifikat za zdravju prijazne kvalitete.

Izjemno enostavna nega

Zahvaljujoč premazu proti prstnim odtisom je TOP SOFT površina trpežna in odbija umazanijo. Zaradi tega je ne le izjemno enostavna za nego, ampak ji ta daje tudi trajno privlačen videz – vključno z žametnim otipom.

pflegeleicht

DIREKTNI MAT LAK

TRAJNOSTNO

9 BARV

OSTER ROB

PROTI PRSTNIM ODTISOM

100% NAREJENO V NEMČIJI

Dizajn v najboljši luči

Naša fronta TOP SOFT je na voljo v 9 impresivnih barvnih odtenkih: od subtilne kristalno bele in prijetnega kašmirja do diskretne grafitne in elegantne črne. Vedno ustreza vašemu okusu in vašemu življenjskemu okolju. Posebej ozek robni prehod daje sprednjemu delu posebno nežen, filigranski videz.

Če imate raje purističen dizajn, vam concept130ART ponuja prefinjeno različico brez ročajev.

Ogljični odtis

Z TOP SOFT-om dobite kuhinjo, izdelano na podnebno nevtralen način. Da bi bile emisije CO2 posebej nizke, se zanašamo na regionalno proizvodnjo, od drevesa do kuhinje. In materiali, ki jih uporabljamo, vežejo več CO2, kot ga nastane med izdelavo.

 

Trajnostni materiali

TOP SOFT je še posebej trajnosten zaradi visokega deleža obnovljivih virov in recikliranih materialov. Sestavljen je iz 89 % obnovljivih materialov (les in papir) in približno 70 % lesa iz krožnega gospodarstva. To ohranja naravne vire.

placeholder

Dolgotrajnost

Ena najdragocenejših prednosti TOP SOFT-a: njegova vzdržljivost- ker trajnost pomeni varčevanje z viri. V tem pogledu kuhinja ne navduši le z brezčasno elegantnim dizajnom fronte, temveč tudi s svojo trpežno površino. To nudi odlično zaščito pred vročino, detergenti in madeži. Visoka, preizkušena kakovost vam obljublja trajno zadovoljstvo s kuhinjo, ki je privlačna z vseh vidikov.

 

Prijavite se na brezplačen izris kuhinje in nas obiščite v salonu, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri.

Prvi korak do vaše nove kuhinje se začne tu.

X