Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

Les je s svojo toplino, strukturo in barvno paleto že od nekdaj eden najbolj priljubljenih materialov za uporabo pri obdelavi tal. Je naraven material, ki ob stiku vzbuja prijeten občutek in zagotavlja dolgotrajno obstojnost. Verjetno je povsem odveč povedati, da lahko izbirate med mnogimi različnim vrstami lesa. Če iščete edinstvene talne obloge za vaše prostore, smo prvi naslov za vas. Nudimo vam plaganje v notanjih in zunanjih prostorih, vključno s kopalnico, ponujamo opcije primerne za talno gretje, pa tudi izdelavo stopnišč. Izbira med parketi zna biti precej težka, zato vam bomo z veseljem svetovali!

 

Živi prostori s posebno osebnostjo zahtevajo enako močan značaj tal. Oljeni parketi Hain predstavljajo spekter oblik, ki se raztezajo od bolj elegantno-zadržanih do izrazitih izvedb lesa ( klasičen in beljen/dimljen hrast, oreh, češnja, bambus, javor, macesen, breza,… ) različnih barv in dimenzij. Zanj je značilna izrazita lesna struktura in vsestranskost, kar se kaže pri površinskih obdelavah (brušen, krtačen, skoblan, naravno sušen).

 

Sortacije / grčavost

Parket Hain ločimo po 4 stopnjah grčavosti – od popolnega parketa brez grč do poudarjenih v rustikalnem slogu.

 

 

Prednosti oljenega parketa

Zakaj izbrati oljen parket?

 • neposreden stik z lesom
 • izredna odpornost proti drsenju
 • vzdržljivost in možost lokalnega popravila
 • prijetna površina za hojo
 • antistatična površina
 • posebej primeren za ljudi, ki imajo težave z alergijami

 

 

Zakaj je izbira oljenega parketa Hain naložba za prihodnost?

 • Certificirana kakovost  – Hainov parket je ovrednoten s številnimi certifikati, ki dokazujejo vrhunsko kvaliteto. Z nakupom oljenega parket Hain kupite preverjeno znamko in izdelek iz Nemčije.
 • Naravno oljen – skozi zapleten, vendar nežen proizvodni proces pridobimo naraven izdelek – oljen z naravnimi rastlinskimi olji (kokosova in sojina maščoba)  na vodni osnovi.
 • Trajnostna lesna industrija – zagotavljamo vam, da so uporabljene samo surovine iz zakonitih virov.
 • Tradicionalno družinsko podjetje – izdelano v Nemčiji; od debla do končne talne deske – vse pod eno streho.
 • Stokovna montaža – polaganje parketa; lepljenje s kavlitetnimi dvokomponentnimi lepili in izdelava stopnic.

 

Oljen parket s svojo toplino v naravnih tonih daje vsakemu prostoru svojevrsten in edinstven značaj.

 

Poglej akcijsko ponudbo >>>

 

 

 

X