Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Parket
Oljen in lakiran parket
01 585 18 60 / 031 746 333
BTC City Ljubljana, dvorana 4
Šmartinska 152, Avstrijska ulica

Storitve:

Polaganje parketa

Izdelava stopnic

KOLEKCIJA

Les je s svojo toplino, strukturo in barvno paleto že od nekdaj eden najbolj priljubljenih materialov za uporabo pri obdelavi tal doma. Je naraven material, ki ob stiku vzbuja prijeten občutek in zagotavlja dolgotrajno obstojnost.

Verjetno je povsem odveč povedati, da lahko izbirate med mnogimi različnimi vrstami parketa, ki bo prijetno dopolnil vaš dom. Nudimo vam polaganje paketa v notranjih prostorih, vključno s kopalnico, ponujamo parket primeren za talno gretje, pa tudi izdelavo stopnišč. Izbira med parketi zna biti precej težka, zato vam bomo z veseljem svetovali.

X