Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Parket Hain
Nemški oljen parket
Dobavni rok: 6-8 tednov
01 585 18 60 / 031 746 333
BTC City Ljubljana, dvorana 4
Šmartinska 152, Avstrijska ulica

Storitve:

Polaganje parketa

Izdelava stopnic

Troslojni gotovi parket

1. Nosilni sloj:
do 4 mm debeline iz evropskega lesa
2. Jedro:
Ročno izbrana jedrna plast iz posebej posušenih, trdnih smrekovih desk z navpičnimi rastnimi obroči za dodatno stabilizacijo celotne konstrukcije
3. Podloga:
Podloga iz visokokakovostnega furnirja iz mehkega lesa

Posebna oljena povšina

Naravni oljni zaključek izpopolnjuje vsako posamezno desko in daje HAIN talni oblogi svojstven značaj. Pred oljenjem les nežno segrejejo, da se odprejo pore in se tako olje lahko učinkoviteje absorbira. HAIN-ovo naravno olje (brez premazov ali voskastih snovi) nanesejo na les rahlo in enakomerno. Nato deske položijo v posebna stojala za sušenje in jim dajo dovolj časa, da se olje vpije in posuši na zraku. Medtem les ohranja naravne lepote in zračnost.

Premium nagrajena talna obloga

Ob nakupu HAIN tal pridobite visokokakovosten naravni izdelek. Pri certificiranju talnih oblog zaupamo neodvisnim inštitutom za testiranje in certifikacijskim programom. To nam omogoča, da svojim strankam zagotovimo objektivno oceno naših tal in s tem gotovost, da smo izbrali absolutno premium tla. Tla HAIN nosijo certifikat PEFC, TRUE WOOD in eco-INSTITUT.

Kolekcije

Castello

Castello

ekstra dolge deske

Ambiente

Ambiente

BEST SELLER običajne deske

Viale

Viale

ekstra široke deske

Primus

Primus

BEST SELLER harmonične deske

Fino

Fino

ribja kost / chevron

Unica

Unica

unikatne deske po naročilu

Barvne skupine

Naše barve ustvarja narava. Na podlagi petih osnovnih barv tal naravnih, belih, sivih, temnih in rjavih skupin se odpira bogat in raznolik barvni svet, ki zajema 27 različnih barv, v popolni harmoniji z lesom kot surovino.

Natur

Beli

Sivi

Temni

Rjavi

Formati

Oblika deske bistveno vpliva na to, kako tla izgledajo v prostoru. Kratke deske, položene v elegantnem vzorcu ribje kosti, naredijo prostor popolnoma drugačen od večje deske v ladijskem stilu. Tla HAIN so na voljo v različnih oblikah desk – od zelo ekskluzivnega CASTELLO, ki meri več kot 4 m, do dveh različnih tal iz ribje kosti (FINO 55 in FINO 90).

Sortacije

Vsak kos lesa je unikaten. In odvisno od tega, kje v drevesnem deblu je zrasel les deske, ima zelo edinstven videz. Oznaka razvrstitve ponuja nekaj informacij o naravnem videzu tega lesa. Temelji npr. na številu odprtih razpok in vozlov ali majhnih barvnih razlik v lesu. Naša tla so na voljo v petih razredih.

Perfekt

Les z umirjenim videzom in blagimi nihanji v barvi in ​​strukturi. Le nekaj majhnih, vraščenih vozlov. Leseno polnjenje je možno za izravnavo vozlov. V orehovem lesu so možni izrastki in belina.

Classic

Les živahnega videza in zmernih variacij v barvi in ​​strukturi. Možni so polnjeni vozli do premera 40 mm. Ta razvrstitev ima večjo količino vraščenih vozlov do velikosti 40 mm. Možno je polnjenje lesa. V orehovem lesu so možni izrastki in belina.

Vario

Les zelo živahnega videza in močnih variacij v barvi in ​​strukturi. Z velikimi vozli, srcem in močnimi barvnimi različicami. Večje polnjenje vozlov in razpok. Vario v macesnovem lesu ima različne barvne razlike med posameznimi parketnimi deskami.

Lava

Les zelo rustikalnega videza in močnih variacij v barvi in ​​strukturi. Z velikimi vozli, odprtimi razpokami, srcem in močnimi barvnimi različicami. Kmečki videz ocene Lava je namerno in zato ni razlog za pritožbo. Zaradi izpostavljenega lesa mora biti relativna vlažnost v prostoru med 40 in 55% – zlasti pozimi.

Used look

Les rustikalnega videza in močnih variacij v barvi in ​​strukturi. Vozli in suhe razpoke so povišani in napolnjeni, da poudarijo značaj starega lesa. Posebno razvrščanje „rabljeno“ je na voljo samo za naravne hrastove deske Ambiente s starinsko strukturo površine. Uporablja se razvrščanje samo z vintage površinsko strukturo in naravnimi različicami v obrabni plasti.

Vrste lesa

Hrast igra odločilno vlogo v naši ponudbi in to res ni čudno. S svojimi odličnimi lastnostmi in široko paleto možnosti obdelave in dodelave je hrast ena najrazličnejših vrst lesa, ki je na voljo. Naš portfelj vrst lesa dopolnjujejo jesen, oreh in macesen: svetel in temen trdi les ter izrazit mehki les.

Hrast

Hrast ima optimalne talne lastnosti, zahvaljujoč minimalnemu krčenju ter visoki odpornosti proti udarcem. V ponudbi imamo tudi hrastove deske v dveh prekajenih različicah. Prekajeni hrast je oblikovan po vzoru zelo redkega barjanskega hrasta in je v celoti temne barve. Delno dimljeni kostanjev hrast je naravni hrast, prečiščen z lahkim dimljenjem in je zato nekoliko svetlejše barve od dimljene sorte.

Jesen

S podobnimi značilnostmi talnih oblog, kot jih ima hrast, jesen izpolnjuje posebne oblikovne želje na svetlobnem koncu barvnega spektra.

Macesen

Edini mehki les v paleti izdelkov HAIN. V naši alpski regiji je macesen v kombinaciji z naravnimi olji generacijam ustvarjal prijetno vzdušje v bivalnih prostorih.

Oreh

Oreh, ameriški les, se uporablja samo pri razvrščanju Perfect in Classic.

Obdelava površine

HAIN naravna tla niso samo paša za oči. Naše visokokakovostne površinske strukture zagotavljajo prav posebno, celostno izkušnjo tal.

GLADKO KRTAČENO – Kot že ime pove, je ta površina krtačena zelo gladko in je zato še posebej elegantna in enakomerna. Kot pri vseh naravnih tleh HAIN tudi naravni oljni premaz daje lesu popolnoma naraven videz.

KRTAČENO – S krtačenim parketom so zelo mehki leseni deli izbrušeni. To poudarja zrna lesa.

GROBO ZRNATO –  Grobo zrnate parketne deske imajo jedrnato, valovito strukturo, ki daje tlom svoj individualni značaj.

SKOBLJANO – Ta površinska struktura je skobljana v les. Za parket HAIN s to strukturo so nekateri nepravilni potezi načrtovanja povsem namerni, saj ustvarjajo naraven in pristen videz.

VINTAGE – parketne deske z vintage strukturo se ponašajo z modnim rabljenim videzom. Videti je, kot da so prišli sveži iz delavnice; njihova površina že kaže rahle sledi obrabe, zaradi česar so zelo prijetni in nekoliko rustikalni.

Obdelava robov

Tako kot format in struktura površine ima tudi vrsta roba velik vpliv na to, kako tla izgledajo nekoč položena. Za naravna tla HAIN je na voljo pet različic roba: od mikro roba do robae XL, pri čemer je slednja izrazita in nepravilna. Če imate raje popolnoma homogeno površino, izberite tla brez roba, kjer posamezne deske ležijo neposredno ena ob drugi brez kakršnega koli prehoda.

X