Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

KUHINJA

JEDILNICA / MIZA

DNEVNA SOBA

UTILITY

PREDSOBA / GARDEROBA

KOPALNICA

Dnevna soba

Pri načrtovanju svoje nove kuhinje lahko takoj vključite sosednje bivalne prostore. Dnevne sobe in jedilnice se lahko opremijo v kreativni enoti z vašo kuhinjo.

Jedilnica

Naj se jedilnica stilsko ujema s kuhinjo. Detajli v jedilnici z vitrinami in miza v enakem dekorju kot pult sta le nekaj od možnosti.

Utiliti

Kam pospraviti vse stvari, ki jih potrebujete vsakodnevno – a jih ne želite vedno pokazati? Rešitev je funkcionalno in ergonomsko oblikovan prostor s pametnimi rešitvami – utility. 

Predsoba & garderoba

Sistem regalov in polic vam ponuja različne možnosti prilagodljivega načrtovanja. Z inovativnimi idejami, elegantnim dizajnom in številnimi praktičnimi podrobnostmi za celostni, sodobni življenjski dizajn.

Kopalnica

Načrtovanje kopalnice z individualnostjo in udobjem. Visokokakovostno kopalniško pohištvo, katerega oblikovanje navdihujejo trendi, naj gre za toplino lesa, sodobnega betona ali sijajnih/matiranih površin. Estetska zasnova z individualnimi kombinacijskimi možnostmi.

X