Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
PREDSTAVLJAMO NOVO ITALIJANSKO ZNAMKO STOLOV IN MIZ V NAŠEM SALONU
Connubia - ujemite otvoritveni popust do 31. avgusta!
10% OTVORITVENI POPUST DO 31. AVGUSTA!

Connubia je mlada in sodobna blagovna znamka skupine Calligaris. Navdihnil jo je novi koncept #connubity, bistveni del DNK znamke, ki uteleša njen duh in to, kar predstavlja: ustvarjanje skupnosti za ljudi, ki jih povezuje strast do svežega in dinamičnega dizajna.

OBLAZINJENI, PLASTIČNI, LESENI STOLI IN BARSKI STOLI

FIKSNE IN RAZTEGLJIVE MIZE

TABUREJI, KLOPI, OGLEDALA, POLIČKE

Izdelki Connubia imajo preprost, funkcionalen dizajn, kjer barva izraža vitalnost in osebnost. Izdelki, ki želijo biti okolju prijazni z uporabo trajnostnih materialov z majhnim vplivom na okolje. Ne le stoli in mize, temveč tudi priložnostno pohištvo in dodatki, ki se lahko prilagodijo različnim kontekstom in ustvarijo navdihujoče prostore za življenje, delo in skupnost.

Nova kolekcija za notranje prostore je svetla, spontana in barvita. Na vas je, da jo odkrijete in oživite s svojimi zgodbami.

Materiali

Vsi materiali, ki jih uporabljajo, ustrezajo strogim standardom kakovosti. Tkanine, ki so jih izbrali za vas, so prijetne na otip, odporne na madeže in ohranjajo barve nespremenjene tudi po dolgem času.

Mizne keramične plošče imajo izjemno odpornost, so enostavne za čiščenje in so popolnoma higienske.

Les, ki ga uporabljajo, je zaščiten s posebnimi barvnimi cikli, ki nudijo učinkovito zaščito pred madeži. Poleg tega so izdelki Connubia certificirani FSC® (FSC-C002023), blagovna znamka, ki označuje izdelke, ki vsebujejo les iz gozdov, s katerimi se upravlja na pravilen in odgovoren način v skladu s strogimi okoljskimi, družbenimi in ekonomskimi standardi.

Oglejte si ponudbo v našem salonu!

V novem kotičku našega salona, si lahko ogledate ponudbo, izbirate med različnimi izvedbami in materiali produktov italijanske znamke Connubia.

X