Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

Popolna mat kuhinja! Z ročaji ali v brezročajni liniji LINE N. Super osnova za kombiniranje s trendovskimi barvami ali lesnimi/kamnitimi dekorji. Izraz popolne modernosti in preproste elegance s svojimi finimi linijami. Mat lakirana površina ličnice zagotavlja obstojnost za dolga leta in enostavno vzdrževanje. V nežni svilnato sivi barvi.

 

Sodoben, minimalističen, neobčutljiv. To so lastnosti vinila Ter Hurne. Surov izgled betona kot kontrast nežnim in svetlim tonom pohištva. Brez skrbi, vinil Ter Hurne ne vsebuje škodljivih snovi, saj njegova sestava temelji na soji, nudijo pa tudi 20 letno garancijo. Možnost polaganja na click, lock ali lepljenja.

 

Nepogrešljiv pomočnik v vsaki kuhinji! Izboljšan model 5KSM156EFP z dodatno posodo in 4 nastavki v barvi “Frosted pearl” z možnostjo steklene posode. Zaradi svoje izjemne vzdržljivosti in surove moči vsekakor velja za naložbo za prihodnost. KitchenAid mešalniki letos praznujejo že zavidljivih 100 let.

 

Kultni stol z oblikovalsko nagrado Red Dot, narejen iz aluminija je prava paša za oči. Ne samo to, stol je tudi izjemno udoben, tudi če mu ne dodamo blazin. Zaradi trpežnosti materiala iz katerega je izdelan nudi udobnost sedenja tako v notranjih prostorih, kot tudi zunaj na vrtu ali terasi. Možnost barv je velika, tokrat smo izbrali stole v nežni beli.

 

Ena izmed najbolj elegantih Pappelinic – gre za tekače iz PVC tkanine, ki so tkani na Švedskem, njihova velika prednost pa je enostavno vzdrževanje in čiščenje, saj se lahko perejo tudi v pralnem stroju. Njihov namen je zaščiti in polepšati tla v kuhinji, kopalnici, na hodniku ali balkonu. Tekači so primerni tudi za alergike, saj ne zadržujejo prahu, so protizdrsni in UV obstojni. Model Hugo je delno tkan iz metalik trakov, ki dodajo pridih elegance.

 

Ročno izdelana vaza v natur keramiki v obliki tulipana je lep okras že sama po sebi. Nova linija iz Ase je po obliki enaka Carve, vedar z vertikalnimi linijami. Velikost je ravno pravšnja za manjši šopek.

 

Umetno cvetje, ki je izvrsten približek naravnemu cvetu hortenzije v nežni rožnati barvi.

 

 

Vse izdelke najdete v našem salonu. Za več info nam pišite na info@kerin-dom.si.

X