Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Kateri pripomočki za peko ne smejo manjkati v vaši kuhinji? Predstavljamo vam pet vsestranskih in nepogrešljivih pripomočkov, s katerimi zagotovo postanete kuharski mojstri v nekaj minutah.

1) WHISK 2 v 1 – metlica s strgalom

Združevanje dveh bistvenih funkcij v enem pripomočku, ta priročna metlica iz nerjavečega jekla omogoča da zmešate sestavine in jih obenem postrgate iz posode s silikonskim strgalom 2x hitreje. Idealna za pripravo palačink, tort in krem, bo hitro postala nepogrešljiva v kuhinji.

2 ) NEST MIX 4-delni set skled

“Must have” – 4-delni set pisanih skled, ki se zložijo ena v drugo in tako zavzamejo minimalen prostor pri shranjevanju. Vsebuje priročen dodatek za ločevanje rumenjaka + 3 mešalne sklede. Mala mešalna skleda 1.4l, srednja mešalna skleda 2.4l, velika skleda 3.8l.

3 ) ROLLING PIN – nastavljiv leseni valjar z merilnimi obroči

Valjar, ki enakomerno razvalja testo s pomočjo štirih sklopov obročev, ki natančno odmerijo želeno debelino testa po celotni površini (2 mm, 4 mm, 6 mm ali 10 mm). Idealen za pripravo testa za piškote, pite, pice …

4) BIRKMANN LIFE – merilni lonček

Konec z ugibanjem in ocenjevanjem sestavin “na oko”. Kompaktni kovinski merilni lonček. Za domače profesionalce in popolno izpeljane recepte.

5) TRISCALE – digitalna tehtnica

Tehtamo sestavine z natančnostjo in slogom z uporabo digitalne tehtnice, ki jo po uporabi zložimo in jo pospravimo kar v predal. Trije deli zagotovijo stabilno platformo za postavitev sklede in drugih predmetov, ki jih želimo stehtati. Ko jo zapremo se zloži in s tem zavaruje LCD zaslon in na dotik občutljive kontrolne tipke. Funkcija “dodaj in tehtaj” omogoča merjenje več sestavin v isti posodi med pripravo recepta.
Vse izdelke najdete v našem salonu ali v spletni trgovini.
X