Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
Sanjate o lepi, prostorni in funkcionalni kuhinji?

 

Za vas smo pripravili vzorčni cenovni izris 4 modelov trenutno najbolj iskanih kuhinj.

Deževni dnevi so idealni za sanjarjenje – če sanjate o novi kuhinji vam vse vaše želje uresničimo mi. Na podlagi 18 letnih izkušenj vam z veseljem svetujemo pri izbiri in vam oblikujemo tako ponudbo s katero boste najbolj zadovoljni.

 

Kuhinja v imitaciji lesa ali betona

Kuhinja Nobilia Riva

 

Idealna kuhinja za vse, ki si želite kuhinjski kotiček v lesnem dekorju. Sodobna kuhinja, ki v vaš dom pripelje toplino naravnih materialov. Les se lahko čudovito kombinira z belimi ali sivimi odtenki. Ličnice iz iverala z melaminsko prevleko v 3 lesnih dekorjih. Kuhinja, ki dokazuje, da je lahko privlačen videz tudi ugoden.

 

 

Za vse ljubitelje trendov in bolj robustnega industrijskega stila linija ponuja tudi tri imitacije betona.

 

Kuhinja v visokem sijaju

Kuhinja Nobilia Focus

 

Sijajne površine linije Focus ustvarijo sodobno kuhinjo z ročaji ali brez, ki zaradi odboja svetlobe poživi in poveča prostor, ne glede na barvno izbiro. Lakirane ličnice v visokem sijaju iz MDF-a so zaključene z ravnim robom.

 

 

Kuhinja Nobilia Lux

 

Sodobna in estetska kuhinja za vse, ki želite v svoj dom pripeljati eleganco. Visoki sijaj in čiste linije bodo optrično povečale prostor in ustvarile popoln osrednji prostor druženja. Lux velja za najuspešnejši model Nobilie – lakirane ličnice iz MDF-a v visokem sijaju z zaokroženimi lakiranimi robovi so na voljo v 6 barvnih različicah.

 

 

Moderna mat kuhinja

Kuhinja Nobilia Fashion

 

Kuhinja za tiste, ki želite nevtralno kuhinjo z gladkimi mat ličnicami. Za pristaše minimalizma celotna kuhinja v enaki barvi, za poživitev pa ji lahko dodamo zanimivo oblogo, drugačen pult, ali kombiniramo z lesom/betonom. Mat lakirane ličnice iz MDF-a so na voljo v 4 svetlih odtenkih.

 

 

Navedene cene veljajo za leseni del kuhinje, za osnovni sestav dimenzij 185 x 265 cm. Naše kuhinje se lahko pohvalijo z dovršenim dizajnom, visokokakovostnimi materiali in prilagodljivimi merami, zato smo prepričani, da imamo nekaj prav za vas.

 

 

 

 

 

 

X