Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov / obvestilo o zasebnosti

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletne trgovine je:
Podjetje Kerin.Dom d.o.o.

Podjetje Kerin.Dom d.o.o. se zavezuje, da bo ščitila zasebnost uporabnikov spletne
trgovine in razvijala tehnologijo, ki omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno trgovino www.kerin-dom.si.

 

PRIVOLITEV

Z uporabo spletne trgovine uporabnik soglaša z načini uporabe podatkov, ki so opisani v izjavi o zbiranju osebnih podatkov.

Z registracijo v spletno trgovino uporabnik dovoljuje, da Kerin.Dom d.o.o. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika in podatke o vsebini nakupov zbira in obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Ponudnik se zavezuje, da bo vaše osebne podatke in ostale podatke, zbrane v postopku registracije, varoval v skladu z ZVOP-1, ščitil pred razkritjem in posredovanjem tretjim osebam ter jih bo uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila, izstavitve računa in reševanja morebitnih reklamacij ter ostalo potrebno komunikacijo. Ponudnik se zavezuje tudi k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

 

ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV

Obisk spletne strani

Pri obisku spletne strani podjetje Kerin.Dom d.o.o. na spletnem strežniku, kjer gostuje, beleži določene podatke o obisku spletnih strani, IP številka, verzija brskalnika, čas obiska in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani. Tako zbranih podatkov podjetje Kerin.Dom d.o.o. ne obdeluje in jih ne povezuje z drugimi podatki, uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne strani in optimizacijo.

Naročanje na elektronske novice (e-novice)

Pri naročanju na elektronske novice nam posredujete elektronski naslov, kar zbiramo izključno za posredovanje elektronskih novic. Podatek zbiramo do odjave na elektronske novice. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite, in sicer tako, da v prejetemelektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo.

Ob izpolnjevanju obrazca za prijavo na elektronske novice, v potrditveni e-pošti označite, da soglašate, da podjetje Kerin.Dom d.o.o. vaš naslov elektronske pošte uporablja za namene obveščanja o novicah ter da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišete. To storite tako, da v poslanem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo ali odjavo uredite na spletni strani. Če ne boste označili, da z navedenim soglašate, podjetje Kerin.Dom d.o.o. ne bo pošiljalo obvestil na vaš elektronski naslov, niti ne bo zbiral ali obdeloval vašega naslova elektronske pošte. Podjetje Kerin.Dom d.o.o. namreč za prijavo na novice uporablja strogi
sistem predhodne odobritve uporabe elektronskega naslova (t. i. opt-in), kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati elektronska obvestila.

Spletna trgovina

Za nakupovanje v spletni trgovini ni potrebna registracija uporabnika, je pa možna. Pri registraciji mora uporabnik vnesti osebne podatke oziroma podatke o pravni osebi. Uporabnik mora vnesti podatke za osebni račun, podatke za plačilo in podatke za dostavo. Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo.

Podatki za osebni račun, potrebni ob registraciji:

 Ime(*)
 Priimek(*)
 Naziv podjetja
 Ulica (*)
 Mesto (*)
 Telefon (*)
 Elektronski naslov (*) (Naslov mora biti veljaven, saj boste nanj prejeli podatke o
registraciji. Prav tako boste nanje prejeli novo geslo v kolikor bi pozabili obstoječe)
 Osebno geslo(*) (Geslo si izmislite sami. Zaradi zaščite podatkov naj geslo vsebuje tudi številke in znake)
 Pošiljanje e-pošte(*) (Označite ali želite prejemati elektronske novice,…). V kolikor ne boste izrecno izbrali zahteve za pošiljanje, vam elektronskih novic ( o novostih…) ne bomo pošiljali.

Podatki plačnika:

 Ime(*)
 Priimek(*)
 Naziv podjetja
 Ulica(*)
 Mesto(*)
 Poštna številka(*)
 Telefon (*)
 Elektronski naslov (*)
 Pošiljanje e-pošte(*) (Označite ali želite prejemati elektronske novice,…). V kolikor ne boste izrecno izbrali zahteve za pošiljanje, vam elektronskih novic ( o novostih…) ne bomo pošiljali.

Polja za vnos podatkov plačnika so enaka kot pri podatkih za dostavo na drug naslov.
Podatki za dostavo se lahko razlikujejo od podatkov za plačilo. Zgoraj navedena podatke zbiramo izključno za zagotavljanje in izvedbo vašega nakupa in storitve dostave, ki jih imamo z našim pogodbenim partnerjem za dostavo.

 

SPREMEMBA OSEBNIH PODATKOV OZIROMA VAŠE PRAVICE

Uporabnik lahko kadarkoli spremeni svoje osebne podatke, naslov za dostavo in plačilo. To stori tako, da se prijavi v blagajni spletne trgovine in poljubno spreminja svoje podatke. Druga možnost je, da pošljete kakršnokoli spremembo vaših podatkov na naš elektronski naslov info@kerin-dom.si in vaše podatke bomo spremenili. Pravico pa imate tudi do izbrisa podatkov oziroma izbrisa registracije. V tem primeru bomo izbrisali podatke o registraciji, ohranili pa bomo le podatke vašega naročila / nakupa, ki jih potrebujemo skladno z Zakonom o davku na dodano vrednost in se hranijo 10 let.

 

UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Podjetje Kerin.Dom d.o.o. zbira podatke v spletni trgovini z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletne trgovine ter nudenje zahtevanih storitev. Vaši osebni podatki v nobenem primeru ne bodo posredovani tretjim osebam, razen v primeru izvedbe storitve dostave, ki jo za nas izvaja naš pogodbeni izvajalec.

Na elektronskem naslovu info@kerin-dom.si lahko na vašo zahtevo v skladu z veljavno zakonodajo, dobite informacijo glede podatkov, ki se nanašajo na vas.

Podjetje Kerin.Dom d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov
uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili zgolj za namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta.

Osebnih in kontaktnih podatkov ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja ne bomo uporabljali v druge namene ter tretjim osebam. Storili bomo vse, da Vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. V primeru spora imate pravico vložiti ugovor na info@kerin-dom.si ter pritožbo pri informacijskemu pooblaščencu.

Za vsa vprašanja se lahko obrnete na info@kerin-dom.si.

Ljubljana, 22.5.2018

X