Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

Kako najbolje opremiti prostor za shranjevanje, pranje, likanje in čiščenje?

Nadaljuje se trend odprtih kuhinjskih konceptov, ko kuhinja prehaja v dnevne bivalne prostore. Kuhinja se vse bolj in bolj združuje z dnevnim prostorom in je že v številnih primerih napredovala v položaj “nove dnevne sobe”. Modularni dizajn, odprte police ter minimalistično osredotočanje na bistvene elemente je nekaj, kr razlikuje sodobne, oblikovalsko usmerjene kuhinje.

Potem se pojavi vprašanje: Kam postaviti vse “grde” stvari, ki jih dnevno uporabljamo, vendar ne smejo biti vidne vsem, ki vstopijo v stanovanje? Shramba, pripomočki za čiščenje, čistila, ter celo pralni stroj pogosto končajo v kleti – kjer so varno “skriti” pred očmi vsakdanjega življenja, ne pa tudi na dosegu roke.

 

Prostor lahko umestimo tik poleg kuhinje, ali pa ga predividimo v kletnem delu, če je hiša podkletena. Za shrambo je najustreznejša lega na severu ali vzhodu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Danes mnoge sodobne enodružinske hiše, dvojčki ali stanovanja nimajo več kleti. Ta dejstva so osnova za oživitev gospodinjske sobe, verjetno bolj znane pod tujim imenom – utility. Namen te sobe je multifunkcionalnost na malem prostoru, dizajn, ki je ergonomičen in uporaben na podlagi individualnih potreb, skupaj s pametnimi prilagodljivimi rešitvami, ki znatno olajšajo vsakodnevna opravila. Nekaj rešitev vam predstavimo v naslednjih vrsticah.

 

Korpus vsake omarice je oplaščen z melaminom in lakom, ter ima podnožje iz MDF-a, ki je odpornejše na vodo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Od popolne kuhinje, do prijetnega celovitega videza. V skladu z glavnim sloganom “VEČ KOT LE KUHINJA”, vam po novem nudimo še obsežnejšo notranjo opremo za vaš dom.  Naj gre za jedilnico, dnevno sobo, utility, garderobo ali celo kopalnico – sistem pohištva naredi velik vtis tudi izven kuhinje. S širokim izborom materialov, dekorja in barv – s prilagodljivimi merami omogoča, da se stanovanje lahko opremi celovito, kar ohrani rdečo nit vašega interiera in prihrani ogromno časa, pa tudi denarja.

 

V majhnih prosotrih je odlična ideja za odlaganje košar s perilom osnovna enota z Presto izvlečnim pultom, ki zagotovi dodatni delovni prostor, ko ga potrebujete.

Nove Infinity police dodajo precej dodatnega prostora za shranjevanje v ozkih prosotrih, njihova velika prednost – izdelajo se lahko povsem po meri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kdo si ne bi želel tako organiziranega prostora? Dvignjena vgradna višina pralnega in sušilnega stroja za lažje nakladanje in razkladanje perila, pa tudi prijaznjše do vaše hrbtenice.

 

Vrgajen kovinski podstavek in noge so opremljene s certifikatom TUV (certifikat za varnost), kar potrjuje izjemno dobro ojačitev. Vaš pralni stroj bo ostal na mestu – tudi med centrifugiranjem.

Dve košari za ločevanje perila se lahko po potrebi individualno odstranita ali pa ostaneta varno pritrjena na police.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bi radi, da je tudi vaša shramba ali gospodinjska soba tako urejena?

Več informacij dobite v našem salonu, na telefonski številki 01 585 18 60 ali nam pišite info@kerin-dom.si.

X