Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini!

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

Več kot le kuhinja

Od popolne kuhinje, do prijetnega celovitega videza. V skladu z glavnim sloganom “VEČ KOT LE KUHINJA”, vam po novem nudimo še obsežnejšo notranjo opremo za vaš dom.  Naj gre za jedilnico, dnevno sobo, utility, garderobo ali celo kopalnico – sistem pohištva naredi velik vtis tudi izven kuhinje. S širokim izborom materialov, dekorja in barv – s prilagodljivimi merami omogoča, da se stanovanje lahko opremi celovito, kar ohrani rdečo nit vašega interiera in prihrani ogromno časa, pa tudi denarja.

Jedilnica / dnevna soba

Nadaljuje se trend odprtih kuhinjskih konceptov, ko kuhinja prehaja v dnevne bivalne prostore. Kuhinja se vse bolj in bolj združuje z dnevnim prostorom in je že v številnih primerih napredovala v položaj “nove dnevne sobe”. Modularni dizajn, odprte police ter minimalistično osredotočanje na bistvene elemente je nekaj, kar razlikuje sodobne, oblikovalsko usmerjene kuhinje. Da bo prostor ohranil rdečo nit in bo oblikovno povezan, lahko v enakem stilu opremite tudi dnevno sobo in jedilno mizo, ki se lahko ujema s pultom.

Predsoba / garderoba

Pri prostor pri vstopu v stanovanje in zadnji ob odhodu – naj bo opremljen po vašem okusu in prilagojen vašemu prostoru. Morda z dodatno Backlight osvetljavo ali le dovolj prostora za shranjevanje in kotičkom za preobuvanje.

Kopalnica

Naj se trend kvalitetnega pohištva ohrani tudi v kopalnici. Omarice, poličke, predale pod umivalnikom lahko izberete med številnimi barvami in vzorci.

Utility

Danes mnoge sodobne enodružinske hiše, dvojčki ali stanovanja nimajo več kleti. Ta dejstva so osnova za oživitev gospodinjske sobe, verjetno bolj znane pod tujim imenom – utility. Namen te sobe je multifunkcionalnost na malem prostoru, dizajn, ki je ergonomičen in uporaben na podlagi individualnih potreb, skupaj s pametnimi prilagodljivimi rešitvami, ki znatno olajšajo vsakodnevna opravila. Nekaj rešitev vam predstavimo v naslednjih vrsticah.

VEČ INFORMACIJ DOBITE V NAŠEM SALONU, NA TELEFONSKI ŠTEVILKI 01 585 18 60 ALI NA E-MAILU INFO@KERIN-DOM.SI

NAROČITE SE NA BREZPLAČEN IZRIS TUKAJ

X