Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini!

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
  • V košarici ni produktov.
Išči

3D IZRIS IN SVETOVANJE V SALONU

Naročite se na brezplačen izris in svetovanje v salonu. Z veseljem vam predstavimo možnosti pri izbiri materialov, barv in elementov vaše bodoče kuhinje. Po vaših željah v salonu pripravimo 3D izris in na podlagi naših dolgoletnih izkušenj predlagamo optimalne rešitve za vaš prostor. Da se kuhinja popolnoma prilega vašemu prostoru, vam prostor ob naročilu kuhinje tudi izmerimo in prejmete tudi vse načrte vaše nove kuhinje v tiskani obliki.

Izpolnite kontaktne podatke

 

Izberite željen termin

 

Lahko naložite tudi tloris prostora

(jpg, png, pdf, dwg, max. 10MB)

 
 

Z izbiro spodnjih možnosti dovoljujem, da podjetje Kerin.Povirk d.o.o. moje osebne podatke uporablja za prilagojeno komunikacijo in obveščanje.

 

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.
Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov.