Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini!

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

PRVI KORAK DO VAŠE NOVE KUHINJE SE ZAČNE TU.

Povejte nam, kakšno kuhinjo želite in mi bomo poskrbeli za vse ostalo. Poskrbeli smo za vašo varnost – ponujamo vam možnost e-Izrisa kuhinje preko spleta.

Kaj lahko pričakujete?

Preko spletnega obrazca nam posredujte vaše podatke,
želje ter tloris vašega prostora. Ker je salon zaradi trenutnih razmer zaprt, vam kuhinjo izrišemo in pošljemo v predogled preko spleta.

V katalogih preglejte našo ponudbo kuhinj.

e-Izris: svetovali ter načrtovali bomo varno in enostavno – preko spleta. Prejeli boste osnovni 3d vpogled vaše nove kuhinje preko e-pošte.

e-IZRIS

1. korak

Oglejte si našo spletno stran in spletne kataloge kuhinj. Izberite si svoj najljubši model, barvo, ličnico, delovno ploščo in ročaj ter kak detajl postavitve, ki vam je še posebej všeč. Lahko nam zapišete tudi želje glede bele tehnike.

2. korak

Pripravite svoj tloris ali izmere in nam ga pošljite prek obrazca ali direktno na naslov info@kerin-dom.si  ter dopišite svoje želje in okvirno izbiro. Ne pozabite zapisati svoje telefonske številke in termin, kdaj vas lahko pokličemo v primeru kakršnih koli vprašanj.

3. korak

Izdelali bomo optimalno postavitev ( 3D izris) po meri – za vaš prostor z upoštevanjem vaših želja, ki vam ga v predogled pošljemo preko e-pošte. Sledijo lahko vsi možni popravki.

4. korak

Ko vse dorečemo, vam pripravimo najboljšo ponudbo. Poskrbeli bomo za top kuhinjo, najboljšo ceno ter brezplačno izmero, dostavo in montažo.

Izpolnite kontaktne podatke

 

Kakšne so vaše želje?

 

Naložite tloris prostora

(jpg, png, pdf, dwg, max. 20MB)

 
 

Z izbiro spodnjih možnosti dovoljujem, da podjetje Kerin.Povirk d.o.o. moje osebne podatke uporablja za prilagojeno komunikacijo in obveščanje.

 

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.
Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov.

 

X