Prijava na brezplačen
3D izris in svetovanje

Naročite se na brezplačen 3D izris kuhinje v salonu, preko spletnega obrazca ali telefonskega klica.


Do vaše nove sanjske kuhinje vas loči le nekaj korakov. Podatke in želje nam lahko posredujete preko spletnega obrazca ali pa nas obiščite v razstavno prodajnem salonu, kjer bomo prisluhnili vašim željam ter vam izdelali 3D realistični izris.

Želim brezplačen 3D izris
kuhinje/ostalega pohištva v salonu

  Naložite tloris prostora (neobvezno)

  Dovoljene datoteke so jpg, png, pdf, dwg, max. 5MB, če je datoteka večja nam jo posredujte na mail info@kerin-dom.si

  Z izbiro spodnjih možnosti dovoljujem, da podjetje Kerin.Dom d.o.o. moje osebne podatke uporablja za prilagojeno komunikacijo in obveščanje.


  1. Raziščite možnosti

  Oglejte si našo spletno stran in spletne kataloge kuhinj. Izberite si svoj najljubši model, barvo, ličnico, delovno ploščo in ročaj ter kak detajl postavitve, ki vam je še posebej všeč. Lahko nam zapišete tudi želje glede bele tehnike.

  2. Pripravite tloris, izpolnite obrazec

  Pripravite svoj tloris ali izmere kuhinje in nam ga pošljite prek obrazca ali direktno na naslov info@kerin-dom.si  ter dopišite svoje želje in okvirno izbiro. Ne pozabite zapisati svoje telefonske številke in termin, kdaj vas lahko pokličemo v primeru kakršnih koli vprašanj.

  3. Izris in uskladitev

  V našem salonu bomo izdelali optimalno postavitev kuhinje ( 3D izris) po meri – za vaš prostor z upoštevanjem vaših želja. Sledijo lahko vsi možni popravki.

  4. Ponudba, dostava, montaža

  Ko vse dorečemo, vam pripravimo najboljšo ponudbo. Poskrbeli bomo za top kuhinjo, najboljšo ceno ter brezplačno izmero, dostavo in montažo.

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Za vsa vprašanja, dileme in nasvete, smo vam na voljo na spodnjih kontaktih. Lahko pa se tudi osebno oglasite v našem salonu, kjer bomo skupaj izrisali vašo sanjsko kuhinjo.

  Razstavno prodajni salon
  BTC City Ljubljana
  Avstrijska ulica 3, pri Pošti
  1000 Ljubljana

  Delovni čas
  pon-pet: 10.00 - 19.00
  sob: 10.00 - 15.00

  nedelje in prazniki zaprto

  Razstavni salon

  Najdete nas v Ljubljanskem BTC-ju, natančneje na Avstrijski ulici 3, poleg Pošte, kjer si lahko ogledate našo ponudbo in nakupujete na 400 m2 razstavne površine.

  Tradicija

  V družinskem podjetju KERIN.DOM že od leta 2000 bogatimo domove s kakovostnim in estetsko dovršenim pohištvom in tržimo zgolj preverjene blagovne znamke.

  Storitve

  Nudimo vam celovito storitev od svetovanja, 3d izrisa in izmere, do dostave montaže in polaganja talnih oblog ter izdelave stopnic.

  Načini plačila

  Z našo ponudbo prilagodljivih finančnih rešitev, ki ustrezajo vsem proračunom, je lahko vaša sanjska kuhinja, talna obloga ali ostalo pohištvo tik za vogalom.