Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini!

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov
  • V košarici ni produktov.
Išči

PRVI KORAK DO VAŠE NOVE KUHINJE SE ZAČNE TU.

Povejte nam, kakšno kuhinjo želite in mi bomo poskrbeli za vse ostalo. 

Trenutno vse poteka preko spleta. Kaj lahko pričakujete?

Preko spletnega obrazca nam posredujte vaše podatke,
želje ter tloris vašega prostora.

V katalogih preglejte našo ponudbo kuhinj.

Prejeli boste 3d izris vaše nove kuhinje preko e-pošte.

e-IZRIS & SVETOVANJE

Glede na nastalo situacijo, vam omogočamo ‘e-izris’ vaše nove kuhinje. Še vedno boste deležni celovitega svetovanja in strokovnega izrisa na podlagi 20 letnih izkušenj, ki vam ga bomo poslali po e-pošti.

1. korak

Oglejte si našo spletno stran in spletne kataloge kuhinj. Izberite si svoj najljubši model, barvo, ličnico, delovno ploščo in ročaj ter kak detajl postavitve, ki vam je še posebej všeč. Lahko nam zapišete tudi želje glede bele tehnike.

2. korak

Pripravite svoj tloris ali izmere in nam ga pošljite prek obrazca ali direktno na naslov info@kerin-dom.si  ter dopišite svoje želje in okvirno izbiro. Ne pozabite zapisati svoje telefonske številke in termin, kdaj vas lahko pokličemo v primeru kakršnih koli vprašanj.

3. korak

Izdelali bomo optimalno postavitev ( 3D izris) po meri – za vaš prostor z upoštevanjem vaših želja in vam ga poslali v predogled. Sledijo lahko vsi možni popravki, preko telefona ali spleta.

4. korak

Ko vse dorečemo, vam pripravimo najboljšo ponudbo. Poskrbeli bomo za top kuhinjo, najboljšo ceno ter brezplačno izmero, dostavo in montažo.

Izpolnite kontaktne podatke

 

Kakšne so vaše želje?

 

Lahko naložite tudi tloris prostora

(jpg, png, pdf, dwg, max. 20MB)

 
 

Z izbiro spodnjih možnosti dovoljujem, da podjetje Kerin.Povirk d.o.o. moje osebne podatke uporablja za prilagojeno komunikacijo in obveščanje.

 

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.
Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov.