Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini!

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

O NAS

Ustvarimo dom!

V družinskem podjetju Kerin.Dom že 18 let bogatimo domove s kakovostnim in estetsko dovršenim pohištvom in tržimo zgolj preverjene blagovne znamke.

Ravno mi smo tisti, ki smo kot prvi v Slovenijo pripeljali kuhinje Nobilia in Häcker, ekskluzivno pa ponujamo tudi vrhunsko dansko otroško pohištvo Lifetime.

Našim naročnikom nudimo oseben pristop in prilagodljivost, kakovostne izdelke in primerljive cene.

Pri nas najdete kuhinje, belo tehniko, talne obloge, stole in mize, otroško in vrtno pohištvo ter dodatke za dom.

 

 

Kerin.Povirk d.o.o.

Šmartinska 152

1000 Ljubljana

Izpolnite kontaktne podatke

 

Kakšne so vaše želje?

 

Lahko naložite tudi tloris prostora

(jpg, png, pdf, dwg, max. 20MB)

 
 

Z izbiro spodnjih možnosti dovoljujem, da podjetje Kerin.Povirk d.o.o. moje osebne podatke uporablja za prilagojeno komunikacijo in obveščanje.

 

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.
Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov.

 

X