Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini! Velja za dodatke in dekor na zalogi.

S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjen sem, da se iz sistema prejemanja elektronskih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

O NAS

Ustvarimo dom!

V družinskem podjetju Kerin.Dom že več kot 20 let bogatimo domove s kakovostnim in estetsko dovršenim pohištvom in tržimo zgolj preverjene blagovne znamke.

Ravno mi smo tisti, ki smo kot prvi v Slovenijo pripeljali kuhinje Nobilia in Häcker, ekskluzivno pa ponujamo tudi vrhunsko dansko otroško pohištvo Lifetime.

Našim naročnikom nudimo oseben pristop in prilagodljivost, kakovostne izdelke in primerljive cene.

Pri nas najdete kuhinje, belo tehniko, talne obloge, stole in mize, otroško in vrtno pohištvo ter dodatke za dom.

 

 

Kerin.Dom d.o.o.

Avstrijska ulica 3,

BTC City Ljubljana

1000 Ljubljana

  Izpolnite kontaktne podatke

   

  Kakšne so vaše želje?

   

  Lahko naložite tudi tloris prostora

  (jpg, png, pdf, dwg, max. 20MB)

   
   

  Z izbiro spodnjih možnosti dovoljujem, da podjetje Kerin.Dom d.o.o. moje osebne podatke uporablja za prilagojeno komunikacijo in obveščanje.

   

  S prijavo soglašam, da Kerin.Dom d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.
  Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.
  Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov.

   

  X