Vrtno pohištvo

Najlepše je, če lahko udobje iz notranjosti svojega doma prenesete tudi na prosto; na vrt ali teraso.

Galerija
vrtnih garnitur

Poiščite navdih za opremo terase, balkona ali vrta. Izbirate lahko med našo ponudbo lesenega, kovinskega ali plastičnega vrtnega pohištva. Udobni stoli in ležalniki, vrtne mize in senčniki – najpomembneje je, da vas vrtno pohištvo pričaka pripravljeno in v polnem sijaju ne glede na vreme ali letni čas.

Vrtno pohištvo (21)

Stoli (10)

Senčniki (4)

Omarice (5)

Mize (9)

Lounge (10)

Ležalniki (5)

Klopi (5)

Dodatki (9)

 

 

"Shop the look"

Poiščite inspiracijo za kotiček na prostem.

 

Preproga - tekač Edit

115,00 369,00 
Plastična preproga za notranjo in zunanjo uporabo, izdelana na Švedskem. Izdelana iz švedskega, certificiranega PVC traku brez ftalatov, tkanega na tradicionalnih statvah z lesenimi čolni. Ojačani, varjeni robovi za trdnost in vzdržljivost. Zelo praktično in enostavno za nego, ročno ali strojno pranje pri nizkih temperaturah 30 ° C, brez ožemanja. Meritve se lahko razlikujejo za ± 4% zaradi postopka tkanja. Debelina 10 mm / 0,4 ”. Material: PVC trak brez ftalatov, poliestrska osnova Barva: ARMY/SAGE/STONE METALLIC Lastnosti: protizdrsna, UV odporna, primerna za alergike, ne zadržuje prahu, enostavno čiščenje, prijetna za hojo
Izberite možnosti

Obiščite nas v salonu!

Obiščite nas v salonu in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri, ter vam pripravili ponudbo.

Za naročila ter za vse informacije smo vam na voljo tudi po telefonu 031 746 333 ali preko elektronske pošte od ponedeljka do petka od 10.00 do 19.00 ure.

Dodatki za vrt

Katalogi

Add Your Heading Text Here