Bodite obveščeni o aktualnih akcijskih ponudbah in ne zamudite naših nasvetov pri opremi doma! Ob prijavi prejmete 10% popust za nakup v spletni trgovini!

S prijavo soglašam, da Kerin.Povirk d.o.o moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o novostih do preklica. Seznanjem sem, da se iz sistema prejemanja elektronskiih sporočil lahko kadarkoli izpišem, tako da v elektronskem sporočilu kliknem na odjavo.

Vaše elektronske naslove bomo varovali skrbno v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o tem si lahko preberete na Varstvo osebnih podatkov

OBLIKE PLAČILA

NAČIN PLAČILA ZA NAROČILA POHIŠTVA IN OSTALIH IZDELKOV V SALONU

– gotovina ali plačilne in kreditne kartice

– nakazilo na TRR podjetja

– PLAČILO NA OBROKE S KARTICO DINERS:

  • znesek do 1.000 € – možnost plačila na do 6 obrokov
  • znesek nad 1.001 € – možnost plačila na do 24 obrokov

Imetnik kartice Diners Club:

Nakup na obroke

Nakup na obroke – 2 do 12 obrokov ………………………. strošek obroka: 1,00 €

Nakup na obroke – 13 do 24 obrokov …………………….. strošek obroka 1,00 €

Strošek odobritve črpanja – 13 do 24 obrokov ………… 5,99% od zneska črpanja

 

NAČIN PLAČILA PRI SPLETNIH NAKUPIH

Ponudnik omogoča za spletne nakupe naslednje načine plačila:

– z gotovino ob prevzemu
– z nakazilom na račun upravitelja Kerin.Povirk d.o.o.
– preko sistema PayPal in navedenimi kreditnimi karticami (NAKNADNO)

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju.

CENE

Cene so predstavljene kot redne cene. Redne cene so priporočene maloprodajne cene uradnega proizvajalca ali cene, ki jih sam oblikuje ponudnik. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zgotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od naupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

POSTOPEK NAKUPA

  1. Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto.
  2. Ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov, naročilo potrdi, oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave.
X